Σε διαφορετικά σύμπαντα τα Suicide Squad και Gotham Knights

Στον ίδιο κόσμο με τη σειρά Arkham το πρώτο και σε νέο, δικό του το δεύτερο.

Όπως έγινε γνωστό, το Suicide Squad της Rocksteady θα διαδραματίζεται στον ίδιο κόσμο με τα παιχνίδια της σειράς Batman Arkham, ενώ το Gotham Knights θα λαμβάνει μέρος στο δικό του, νέο, ξεχωριστό σύμπαν.

Η αλήθεια είναι ότι όλοι πιστεύαμε ότι θα ίσχυε το αντίστροφο -το trailer του Gotham Knights φαίνεται να δείχνει τα πράγματα λίγο μετά τα γεγονότα του ξαφνικού τέλους του Arkham Knight,

ενώ το Suicide Squad δεν φαίνεται να έχει πάρα πολλά συνδέσεις με τους προηγούμενους τίτλους της Rocksteady. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του DC Fandome, ο συνιδρυτής της Rocksteady, Sefton Hill, κατέστησε σαφές ότι το βρετανικό studio ανάπτυξης προωθεί τον ίδιο κόσμο για τον οποίο βοήθησαν στη δημιουργία του.

"Αυτή είναι μια συνέχεια του Arkhamverse, οπότε πολλά από τα threads και τις ιστορίες που θα δείτε, θα αποφέρουν καρπούς σε αυτό το παιχνίδι", εξήγησε ο Hill. Αντίθετα, η WB Μόντρεαλ προχώρησε σε μια δήλωση στο Comicbook.com για να διευκρινίσει ότι το Gotham Knights δεν συνεχίζει την ιστορία του σειράς Arkham. "Το Gotham Knights είναι μια πρωτότυπη ιστορία που έχει δημιουργηθεί στο Batman Universe της DC και δεν συνδέεται με τη σειρά Arkham", αναφέρει η δήλωση της WB Montreal.

Το Gotham Knights πρόκειται να κυκλοφορήσει για Xbox One, PlayStation 4, Xbox Series X, PlayStation 5 και PC μέσα στο 2021, ενώ το Suicide Squad θα κυκλοφορήσει μόνο για τα συστήματα της επόμενης γενιάς και PC το 2022.

pcPS5Xbox One Series Xps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα