Το Harry Potter RPG θα έρθει μέσα στο 2021 για την επομένη γενιά

Σύμφωνα με μια αναφορά του Jason Schreier του Bloomberg.

Τις τελευταίες ώρες ήρθαν στην επιφάνεια περισσότερες λεπτομέρειες για το όχι και τόσο μυστικό RPG που θα τοποθετείται στο σύμπαν Harry Potter, σύμφωνα με μια αναφορά του Jason Schreier στο Bloomberg.

Ο

Schreier επιβεβαιώνει ότι το παιχνίδι βρίσκεται σε στάδιο ανάπτυξης από την Avalanche της Warner Bros, και πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2021 για τα Xbox Series X και PlayStation 5. Ο τίτλος είχε προγραμματιστεί να ανακοινωθεί κατά τη διάρκεια της πρώτης παρουσίασης της Warner Bros. στην φετινή E3, μαζί με έναν νέο τίτλο Batman και άλλα project, κάτι που πλέον άλλαξε. Ο τίτλος Batman (πιθανώς το Gotham Knights) αναμενεται να αποκαλυφθεί κατά τη διαρκεια του DC FanDome τον Αύγουστο, και ο τίτλος Harry Potter να παρουσιαστεί κάποια στιγμή μετά από αυτόν. Να σημειωθεί ότι η ομάδα ανάπτυξης της Avalanche επιβεβαίωσε ότι το leaked footage που είχε διαρρεύσει το 2018 ήταν πραγματικό –το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω-, αλλά οι επόμενες διαρροές δεν ήταν.

Επίσης, το άρθρο εξετάζει τις διάφορες ανησυχίες των προγραμματιστών σχετικά με τις δηλώσεις της J.K. Rowling για τα τρανσέξουαλ άτομα, με πολλά από τα μέλη την ομάδας ανάπτυξης να αντιτίθενται στις απόψεις της, βάζοντας την ομάδα σε μια δυσάρεστη θέση. Ο Schreier επιβεβαιώνει επίσης ότι μια πιθανή πώληση της Warner Bros. Interactive θα μπορούσε να επηρεάσει το μέλλον του παιχνιδιού.

Keywords
Τυχαία Θέματα