Ένας κινηματογραφικός Τρυποκάρυδος

Αν αναρωτηθήκατε προς στιγμήν για το αν μιλάμε για τον ήρωα του Tim Robins ή για τον Woody Woodpecker η φωτογραφία σας έχει κιόλας δώσει την απάντηση. Ο Γούντι άνοιξε τα φτερά του για τη μεγάλη οθόνη και δράση ανέλαβαν οι John Altschuler και Dave Krinsky, οι σεναριογράφοι του Blades of Glory αλλά και υπεύθυνοι για την πρόσφατη αναμόρφωση των Beavis and Butt-Head, για να φέρουν

εις πέρας το μεγαλεπήβολο έργο της κινηματογραφικής μεταφοράς του Τρυποκάρυδου που γελά εκμοντερνίζοντας, παράλληλα, τον χαρακτήρα του αγαπημένου μας πτηνού των παιδικών μας χρόνων.

Η πλοκή δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή αλλά φανταζόμαστε πως ο Woody θα κρατήσει τον απολύτως πρωταγωνιστικό ρόλο της ιστορίας.

Παρεμπιπτόντως το μουσικό θέμα του Woody Woodpecker είχε προταθεί για Όσκαρ Πρωτότυπης Μουσικής Σύνθεσης το 1947 και είναι το μοναδικό κομμάτι ταινίας μικρού μήκους που έχει προταθεί ποτέ σε αυτήν την κατηγορία (ναι, τότε δεν υπήρχαν τηλεοπτικές σειρές κινουμένων σχεδίων αλλά μικρού μήκους ταινίες κινουμένων σχεδίων).

Click here to view the embedded video.

Keywords
Τυχαία Θέματα