Χριστούγεννα στη Λίμνη των Κύκνων

Ε, ναι, κάπου εδώ γύρω στα μέσα Νοεμβρίου οι μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις στολίζονται με τα φωτεινά λαμπιόνια του, φορούν τις Χριστουγεννιάτικες βιτρίνες τους και κανονίζουν τα σουαρέ και τις εκδηλώσεις τους.

Ακόμα και αν τα φετινά Χριστούγεννα στην Αθήνα

είναι κάπως πιο συντηρητικά και το πνεύμα των Χριστουγέννων δεν κάνει μια στάση στην πόλη μας, σίγουρα μπορούμε να βρούμε τρόπους να ξετρυπώσουμε λίγη από τη Χριστουγεννιάτικη ευθυμία μας και μια βόλτα στη μαγεία του κλασικού είναι ένας από τους πιο σίγουρους. Και τα αστέρια από τα μεγαλύτερα θέατρα του κόσμου που θα λάμπουν στη σκηνή για 22 παραστάσεις ελπίζουμε να παρασύρουν τους θεατές σε μια πιο γιορτινή διάθεση.

Από τις μεγαλύτερες σκηνές του κόσμου, από τα Μαρίινσκι, το Κρεμλίνο, το Covent Garden την Όπερα του Παρισιού, το American Ballet Theatre, το Αγγλικό Εθνικό Μπαλέτο, το Κρατικό Μπαλέτο του Βερολίνου φθάνουν στην Αθήνα με σκοπό για να παρασύρουν τους μικρούς και μεγάλους φίλους του κλασικού μπαλέτο αυτά τα Χριστούγεννα.

Από τα πιο αγαπημένα μπαλέτα στον κόσμο, το κλασικό αριστούργημα του Πιοτρ Ιλιτς Τσαϊκόφσκι ανεβαίνει από τις 16 έως και τις 23 Δεκεμβρίου και μέσα στην καρδιά των Χριστουγέννων από τις 25 έως τις 30 Δεκεμβρίου, για 22 παραστάσεις (απογευματινές και βραδινές) στην Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη του Μεγάρου Μουσικής.

Το αριστούργημα του Πιοτρ Ιλιτς Τσαϊκόφσκι «Η λίμνη των κύκνων» σε χορογραφία Λεβ Ιβάνοφ, Μαριούς Πετιπά και Αλεξάντρ Γκόρσκι παρουσιάζεται στο Μέγαρο με χορογραφικές παρεμβάσεις του Αντρέι Πετρόφ, σκηνικά: Στανισλάβ Μπενέντικτοφ και κοστούμια της Όλγα Πολιάνσκαγια.

Ημέρες και Ώρες παραστάσεων 
17, 18, 21, 23, 26, 27, 28 & 30 Δεκεμβρίου, 16.00 & 20.00

Τιμές εισιτηρίων
Απογευματινές παραστάσεις
25 € – 40 € – 50 € – 65 € (Διακεκριμένη Ζώνη)
Φοιτητικά-Παιδικά: Έκπτωση 50% επί της τιμής της κάθε ζώνης
Βραδινές παραστάσεις
35 €  – 50 €  – 60 €  – 75 € (Διακεκριμένη Ζώνη)
Φοιτητικά-Παιδικά: Έκπτωση 50% επί της τιμής της κάθε ζώνης

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη
Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας & Κόκαλη
Τηλ: 210 7282333
www.megaron.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα