Trailer για το “Brave”, την νέα παραγωγή της Pixar

To Brave είναι η επερχόμενη 3D παραγωγή της Pixar, πολύ πιο υποσχόμενη για τους φαν των παραγωγών του studio μετά την απογοήτευση του Cars 2 που μάλλον στόχευσε αποκλειστικά στην εμπορική εκμετάλλευση του franchise. Είναι μια περιπέτεια φαντασίας που διαδραματίζεται στα Σκωτσέζικα Highlands, πρόσφορο έδαφος για την αφήγηση ιστοριών εμπνευσμένων

από αρχαίους μύθους και θρύλους. Mετά το μονόλεπτο teaser του καλοκαιριού, τώρα μπορείτε να δείτε ένα full trailer Που κυκλοφόρησε μόλις εχθές και φαίνεται να βρίσκει το δημιουργικό τιμ της Pixar σε φόρμα.

Kεντρική ηρωίδα της ιστορίας είναι η άριστη τοξοβόλος Merida (με τη φωνή της Σκωτσέζας Kelly MacDOnald-παίζει το ρόλο της ερωμένης του Buscemi στο Boardwalk Empire), κόρη του βασιλιά Fergus (Billy Connolly) και της βασίλισσας Elinor (Emma Thompson), η οποία παραβαίνει ένα πανάρχαιο έθιμο και οδηγεί το βασίλειο σε χάος. Συμβουλεύεται μια σοφή γριά (Julie Waters) για να προσπαθήσει να απαλλαγεί από την κατάρα πριν να είναι αργά. Τρεις ξεκαρδιστικοί αρχοντες οι λόρδοι MacGuffin (Kevin McKidd), Macintosh (Craig Ferguson) και Dingwall (Robbie Coltrane) είναι αυτοί που πρέπει να περιφρουρήσουν τα έθιμα και τις παραδόσεις που παραβαίνει η Merida.

Πρόκειται για τη δέκατη τρίτη μεγάλου μήκους παραγωγή της Pixar, θα διανεμηθεί από την Disney και ενώ επρόκειτο να σκηνοθετηθεί από την πρώτη γυναίκα σκηνοθέτιδα του studio Βrenda Chapman (που μαζί με την Irene Mecchi έγραψαν το σενάριο) τελικά θα φέρει την υπογραφή του Mark Andrews, αφού η Chapman αποχώρησε λόγω “δημιουργικών διαφωνιών”. Η ταινία θα προβληθεί στις Η.Π.Α τον Ιούνιο του 2012.

Trailer

Click here to view the embedded video.

Teaser Trailer

Click here to view the embedded video.

Keywords
Τυχαία Θέματα