Walls + Drog A Tek @ Six D.O.G.S.

13:49 19/9/2012 - Πηγή: Mixtape

Δεν μας τα είπε και πολύ καλά. δυστυχώς, το ντουέτο των Walls την Πέμπτη 13/9 στο Six D.O.G.S. Ενώ οι ως τώρα κυκλοφορίες τους για την Kompakt μου έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις, οι προσδοκίες για ένα αντίστοιχο live όπου θα “βυθιζόμασταν” στους ήχους μιας καλοφτιαγμένης electronica που φτάνει μέχρι την ambient, την dream pop και το shoegaze δεν ευοδώθηκαν.

Παρ’ όλο που ξεκίνησαν με τους καλύτερους οιωνούς (το εξαιρετικό ‘Sunporch‘),

η αδικαιολόγητα μικρή διάρκεια του σετ (δεν είπαμε να γίνουν και …Grateful Dead αλλά 35 μόνο λεπτά;!), τα τεχνικά προβλήματα (κόπηκε το ρεύμα επι σκηνής στα μισά του σετ και ξεκίνησαν από την αρχή!) και το γεγονός ότι για λόγους που δεν γνωρίζω φάνηκαν (ήταν;) απροβάριστοι ή/και απροετοιμαστοι (αλλιώς δεν δικαιολογείται ότι επαιξαν το ‘Sunporch’ για δεύτερη φορά!) μας άφησαν με μια μάλλον στιφή γεύση στο στόμα.

Δεν θα φτάσω να ξεστομίσω την λέξη “αρπαχτή” γιατί δεν είναι αληθές και γιατί, ακόμα και με όλα αυτά που συνέβησαν, αφησαν να φάνουν οι δυνατότητες για κάτι πολύ πολύ καλύτερο. Ας ελπίσουμε οτι θα μας/τους δοθεί μια τέτοια ευκαιρία στο μέλλον, π.χ. στα πλαίσια ενός φεστιβάλ όπου μάλλον θα ταίριαζαν καλύτερα παρά σε μεμονωμένη συναυλία.

Την βραδιά ευτυχώς έσωσαν νωρίτερα οι “δικοί μας” Drog A Tek που απέδειξαν σχετικά εύκολα για άλλη μια φορά στο σχεδόν σαραναπεντάλεπτο σετ τους -που εναλλασόταν μεταξύ στατικού θορύβου/drone και πιο ρυθμικών, σχεδόν industrial στιγμών-  πως παραμένουν μια από τις πιο ενδιαφέρουσες εγχώριες μπάντες στον χώρο των πιο πειραματικών μουσικών αναζητήσεων, έστω αν και δεν είχαν το σχεδόν αναπόσπαστο οπτικό κομμάτι του show τους μαζί τους.

Φωτογραφίες: Βαγγέλης Πατσιαλός

Keywords
Τυχαία Θέματα