Ε. Μελέτη: "Όσοι είπαν φθηνό το trailer μου πάτησαν την μπανανόφλουδα"

13:38 19/9/2012 - Πηγή: TVNea
Για τα κακεντρεχή σχόλια που έγιναν εις βάρος του... πιπεράτου trailer της εκπομπής της έκανε λόγο η Ελεονώρα Μελέτη, σε συνέντευξή της στην Real Life. Η παρουσιάστρια μιλά έξω από τα δόντια για όσους έσπευσαν να χαρακτηρίσουν το trailer "φθηνό και πρόστυχο".

Αναφέρει, συγκεκριμένα: "Πετύχαμε το σκοπό μας. Αυτό θέλαμε, διαφήμιση. Εξάλλου, βασιστήκαμε και πάνω σε μια
διαφήμιση. Το concept δεν είναι δικό μας. Βρήκαμε την πρώτη σε βραβεία διαφήμιση και ξεπατικώσαμε την ιδέα με ακρίβεια. Το μόνο που κάναμε ήταν να αλλάξουμε λιγάκι τα λόγια. Ρούχα, σκηνικό… όλα ήταν ακριβώς τα ίδια με τη διαφήμιση πασίγνωστης εταιρίας τηλεοράσεων. Την πάτησε την... μπανανόφλουδα πολύς κόσμος που έσπευσε να πει ότι ήταν ένα φτηνό concept, το οποίο προσβάλλει την αισθητική. Προφανώς, η αισθητική τους δεν ταυτίζεται με την αισθητική των ανθρώπων που βραβεύουν τις διαφημίσεις παγκοσμίως."

Επίσης, τόνισε: "Εμείς ρίξαμε πολύ γέλιο όταν είδαμε αυτή τη διαφήμιση. Εγώ γέλαγα ακατάπαυστα. Θέλαμε να βγάλουμε κάτι χιουμοριστικό. Όποιος με πήρε στα σοβαρά με αυτό που κάνω στο τρέιλερ έχει απλά τεράστιο πρόβλημα με την έννοια ‘χιούμορ’. Κι αν δεν έπεσε στα πατώματα από τα γέλια, θα μπορούσε τουλάχιστον να καταλάβει ότι κάνουμε πλάκα και ότι δεν παίρνουμε τους εαυτούς μας στα σοβαρά στο τρέιλερ. Δε θεωρώ ότι ήταν χυδαίο, δεν φαίνεται τίποτα. Πιστεύω ότι άλλες προσωπικότητες - και βάζω και τον εαυτό μου μέσα, γιατί άλλες χρονιές το έκανα - εμφανίζονται στα εξώφυλλα των περιοδικών πολύ πιο αποκαλυπτικές."http://tvnea.blogspot.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα