Μουντιάλ 2022: «Μπαμ» από τη Σαουδική Αραβία – Υπέταξε με 2-1 την Αργεντινή του Μέσι

Έκπληξη μεγατόνων στο Μουντιάλ του Κατάρ, με τη Σαουδική Αραβία να επικρατεί της Αργεντινής του Λιονέλ Μέσι με 2-1.

Η Αργεντινή ξεκίνησε με το “αριστερό” τις υποχρεώσεις της στο Μουντιάλ 2022, γνωρίζοντας την ήττα από τη Σαουδική Αραβία και πλέον μπήκε σε περιπέτειες για την πρόκριση την επόμενη φάση.

Η ”Αλμπισελέστε” παρόλο που προηγήθηκε νωρίς στο παιχνίδι μετά από εύστοχη εκτέλεση του Λιονέλ Μέσι, δεν κατάφερε να κρατήσει το σκορ, με αποτέλεσμα να το πληρώσει ακριβά.

Ο Αλ Σεχρί κατάφερε

να ισοφαρίσει για τους Σαουδάραβες, τρία λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, παγώνοντας της ομάδας του Σκαλόνι.



Και σαν να μην έφτανε αυτό, ήρθε μετά από πέντε λεπτά το εκπληκτικό γκολ του Αλ Νταουσαρί το οποίο έδωσε προβάδισμα στους Σαουδάραβες, ρίχνοντας στο καναβάτσο την παρέα του Μέσι.



Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους παίκτες της Αργεντινής να μην πιστεύουν τι έχει συμβεί. Έκδηλη είναι η απογοήτευση και στο πρόσωπο του Λιονέλ Μέσι, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα παίζει για τελευταία φορά σε Μουντιάλ με την εθνική ομάδα της χώρας του.



Keywords
Τυχαία Θέματα
Μουντιάλ 2022, Μπαμ, Σαουδική Αραβία – Υπέταξε, 2-1, Αργεντινή, Μέσι,mountial 2022, bam, saoudiki aravia – ypetaxe, 2-1, argentini, mesi