Τσίπρας σε Κολοβού: Την ιστορία αυτή θα τη βλέπουμε διαρκώς εξαιτίας του πτωχευτικού νόμου Μητσοτάκη

14:25 22/11/2022 - Πηγή: NewsIt

Την Ιωάννα Κολοβού στο σπίτι της επισκέφτηκε σήμερα (22.11.2022) ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, μία ημέρα μετά την απόπειρα βίαιης έξωσής της από την αστυνομία.

Ο Αλέξης Τσίπρας συζήτησε με την Ιωάννα Κολοβού για την τραγική εμπειρία της. «Κρατάς

γερή άμυνα» της είπε και τόνισε ότι «η πιο καλή πόρτα ασφαλείας είναι η αλληλεγγύη των απλών ανθρώπων».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε τον φόβο του ότι «την ιστορία αυτή θα τη βλέπουμε πλέον διαρκώς εξαιτίας του πτωχευτικού νόμου της κυβέρνησης Μητσοτάκη» και υπογράμμισε ότι «την περίοδο των μνημονίων, παρά τις πιέσεις της τρόικα, υπήρχε προστασία της λαϊκής πρώτης κατοικίας. Γι’ αυτό κι εμείς κάναμε τότε πρόταση δυσπιστίας στον κ. Σταϊκούρα και μας έλεγαν ότι είμαστε τρελοί. Τώρα έχουν αρχίσει να φαίνονται οι συνέπειες».

«Χρωστούν ως κόμμα 390 εκ. ευρώ δανεικά και αγύριστα. Είχαν βουλευτή τον Πάτση και του έδιναν απευθείας αναθέσεις 1 εκ. ευρώ από τα ΕΛΤΑ» πρόσθεσε ο Αλέξης Τσίπρας.

Αναφερόμενος στα funds υπενθύμισε ότι «εμείς φέραμε έναν νόμο το 2015 που προέβλεπε υποχρεωτικά στάδια ρύθμισης και φορολόγηση όλων των πράξεων των funds και η κυβέρνηση Μητσοτάκη χρησιμοποίησε έναν νόμο του 2003 που ούτε υποχρεωτικά στάδια ρύθμισης ούτε φορολόγηση προέβλεπε».

Από την πλευρά της η συνταξιούχος δημοσιογράφος μοιράστηκε με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ την τραγική της εμπειρία λέγοντας ότι «δεν υπάρχει πιο τρομερό πράγμα, να ακούς την πόρτα του σπιτιού σου να σπάει. Σαν εφιάλτης. Ούτε στην τουαλέτα δεν άφηναν να πάω».

Στο σπίτι της Ιωάννας Κολοβού.
Γιατί η πιο ισχυρή πόρτα ασφαλείας είναι η αλληλεγγύη. pic.twitter.com/FMd0E5LYL2

Αλέξης Τσίπρας – Alexis Tsipras (@atsipras) November 22, 2022

Και ευχαρίστησε τον κόσμο που της συμπαραστάθηκε: «να είναι καλά τα παιδιά. Η αλληλεγγύη τους με έσωσε».

To άρθρο Τσίπρας σε Κολοβού: Την ιστορία αυτή θα τη βλέπουμε διαρκώς εξαιτίας του πτωχευτικού νόμου Μητσοτάκη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τσίπρας, Κολοβού, Μητσοτάκη,tsipras, kolovou, mitsotaki