Μουντιάλ: Οι Αρχές του Κατάρ κατάσχεσαν τα καπέλα ουράνιου τόξου των οπαδών της Ουαλίας

Οι Αρχές του Κατάρ κατάσχεσαν τα καπέλα ουράνιου τόξου των οπαδών της Ουαλίας πριν τον αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλου της Ουαλίας με τις ΗΠΑ.

Η ομάδα υποστηρικτών LGBTQ+ της Ουαλίας Rainbow Wall είπαν ότι ενώ οι άντρες οπαδοί που είχαν μαζί τους καπέλα είχαν τη δυνατότητα να τα φορούν, οι γυναίκες οπαδοί τα πήραν από τους υπεύθυνους του σταδίου του Κατάρ αργότερα, αναφέρει

το Sky.

Το Κατάρ - όπου η ομοφυλοφιλία τιμωρείται με φυλάκιση έως και τριών ετών καταδικάζεται για τον τρόπο που προσεγγίζει το θέμα.

Η πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής της Ουαλίας, Λόρα ΜακΑλιαστερ, σήμερα καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο του Κάρντιφ, έγραψε στο Twitter:

«Λοιπόν, παρά τα ωραία λόγια από το @FIFAWorldCup πριν από την εκδήλωση, τα καπέλα @Cymru rainbow bucket κατασχέθηκαν στο γήπεδο, συμπεριλαμβανομένου του δικού μου.

«Είχα μια συζήτηση σχετικά με αυτό με την ασφάλεια του γηπέδου - έχουμε αποδείξεις σε βίντεο. Αυτό το #WorldCup2022 γίνεται καλύτερο, αλλά θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε τις αξίες μας.»

So, despite fine words from @FIFAWorldCup before event @Cymru rainbow Bucket hats confiscated at stadium, mine included. I had a conversation about this with stewards - we have video evidence. This #WorldCup2022 just gets better but we will continue stand up for our values

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μουντιάλ, Αρχές, Κατάρ, Ουαλίας,mountial, arches, katar, oualias