Φιέστα Ολυμπιακού στην Τούμπα ή νίκη γοήτρου για τον ΠΑΟΚ;

Πλησιάζει η ώρα που θα πάρουμε απαντήσεις στο παραπάνω ερώτημα. To βράδυ της Τετάρτης, στις 7μμ, θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη η εξ αναβολής αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής των playoffs ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό.

Μια «κλασσική μάχη» που δεν αποκλείεται να βάλει και τυπικά τέλος στο ερωτηματικό «ποιος θα κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα;».

Η

απάντηση «Ολυμπιακός» είναι προφανής εδώ και πολλούς – πολλούς μήνες, καθώς ουσιαστικά οι Πειραιώτες έτρεχαν χωρίς αντίπαλο.

Απλά μένει και το μαθηματικό σκέλος της όλης υπόθεσης καθώς η ομάδα του Πέδρο Μαρτινς μετά τη αγχωτική νίκη της επί του ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ το βράδυ της περασμένης Κυριακής θέλει μόλις έναν βαθμό στα 4 ματς που απομένουν για να πανηγυρίσει το 3ο σερί πρωτάθλημα.

Έναν βαθμό που σαφώς και για λόγους γοήτρου στον Ολυμπιακό θα ήθελαν να τον κατακτήσουν μέσα στην Τούμπα. Μέσα στο γήπεδο της ομάδας δηλαδή που θεωρητικά ήταν ο μόνος συνδιεκδικητής του πρωταθλήματος τουλάχιστον ως τα μισά της σεζόν.

Επειδή είμαστε στην Ελλάδα, αν το βράδυ της Τετάρτης οι «ερυθρόλευκοι» εξασφαλίσουν και τυπικά τον τίτλο προφανώς ούτε απονομή θα γίνει στην Τούμπα, ούτε γύρος θριάμβου.

Θέλουμε να… φάμε πολλά ψωμιά ακόμη για να δούμε κάτι τέτοιο. Αν δούμε ποτέ! Όμως για τους παίκτες του Ολυμπιακού (φυσικά και για τον κόσμο τους) θα είναι πέρα από όλα τα άλλα και μια επιτυχία γοήτρου.

Θέλουν να στήσουν λάβαρο τίτλο μέσα στην Τούμπα για πολλούς λόγους. Φυσικά επειδή στο ποδόσφαιρο παίζουν δύο ομάδες υπάρχει και ο ΠΑΟΚ που θέλει να βάλει… φρένο σε όλα τα παραπάνω.

Μπορεί βαθμολογικά να μην σημαίνει το παραμικρό για τον Δικέφαλο του Βορρά το συγκεκριμένο παιχνίδι αλλά προφανώς για λόγους γοήτρου οι πάντες στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης θα θέλουν να χαλάσουν τα… πλάνα φιέστας των Πειραιωτών.

Οι απουσίες για την ομάδα του Λουτσέσκου πολλές και δεδομένες αλλά ο ΠΑΟΚ έχει αποδείξει ότι ξέρει τα ζει (και να μάχεται) και με αυτές.

Όλοι καταλαβαίνουν ότι πρόκειται για ένα σημαντικό παιχνίδι που για δικούς τους λόγους είναι αναγκαίο για κάθε ομάδα. Η συνέχεια επί της οθόνης.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Φιέστα Ολυμπιακού, Τούμπα, ΠΑΟΚ,fiesta olybiakou, touba, paok