Πάτρα 3 παιδιά: «Ποτέ δεν τσακώθηκαν Ρούλα – Μάνος στο γραφείο», λέει ο δικηγόρος Γ. Κόττας και εξηγεί γιατί εγκατέλειψε την υπόθεση

«Τα διαψεύδω όλα. Δεν τσακώθηκαν ποτέ εδώ μπροστά μου. Πάντα όταν μιλάγαμε, ουδέποτε τσακώθηκαν. Διαφορετικές απόψεις μπορεί να αναπτυχθήκαν αλλά δεν τσακώθηκαν ποτέ. Το διαψεύδω», είπε ο κ. Κόττας, μιλώντας στο MEGA και διαψεύδοντας το περιστατικό.

Στη συνέχεια, μάλιστα, ο κ. Κόττας εξήγησε τους λόγους που αποφάσισε να εγκαταλείψει την υπόθεση.

«Όταν ανέλαβα, τα στοιχεία ήταν τα ίδια ακριβώς στοιχεία. Τρεις ιατροδικαστικές εκθέσεις που έλεγαν ότι τα παιδιά ‘έφυγαν’

από παθολογικά αίτια, όχι εγκληματική ενέργεια. Έφυγα γιατί διαφώνησα με την τακτική, την υπερέκθεση στα ΜΜΕ».

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, στις συναντήσεις που είχε με την κατηγορούμενη, η 33χρονη έδειχνε ότι θέλει να βρεθεί λύση και να δοθούν απαντήσεις σχετικά με τους θανάτους των παιδιών της.

«Μου το διέψευσε εξαρχής ότι έχει οποιαδήποτε σχέση. Απελπίστηκε από ένα μήνυμα στο social media που έλεγε να συγκεντρωθεί κόσμος έξω από το σπίτι της».

Και συμπλήρωσε ο ίδιος:

«Στην αρχή ήταν ορμητική, τη συμβούλευα να κάνει υπομονή και με άκουγε. Δεν επιβαλλόταν στον Μάνο. Τα αγάπαγε τα παιδιά της η Ρούλα».

Σχετικά με την σχέση του ζευγαριού, ο δικηγόρος σημειώνει ότι ήταν αυτή που προέβαλαν και στα ΜΜΕ: «Δεν ήταν ψεύτικη, ήταν αυτό που έδειχναν στα ΜΜΕ».

Ο κ. Κόττας σημείωσε πως «δεν υπάρχει στο περιβάλλον του ζεύγους άτομο που να σχετίζεται με ναρκωτικές ουσίες», διαψεύδοντας πληροφορίες που ήθελαν συγγενή της 33χρονης να έχει σχέση με ναρκωτικά.

Την ίδια στιγμή, το μυστήριο με τα κλειδιά του σπιτιού της σπιτονοικοκυράς συνεχίζεται, με τον δικηγόρο-άλλωστε- να καταλήγει, λέγοντας πως «θα πρέπει να σεβόμαστε το τεκμήριο της αθωότητας».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πάτρα 3, Ποτέ, Ρούλα – Μάνος, Κόττας,patra 3, pote, roula – manos, kottas