“Λύγισε” ο Γιώργος Παράσχος για τον πατέρα του: “Πήγαμε με τη μητέρα μου να τον χαιρετήσω… ήταν το πιο βαρύ σημείο”

“Του λέει: δεν πρόλαβες να καμαρώσεις τον γιο σου στη σκηνή. Νομίζω όμως ότι το απόλαυσε από άλλη θέση… χωρίς εισιτήριο”.

Στην κάμερα της εκπομπής «Γεια Σου» και τον ρεπόρτερ Κωνσταντίνο Αρτσίτα μίλησε ο Γιώργος Παράσχος. Ο γνωστός ηθοποιός δεν έκρυψε τη συγκίνησή του όταν αναφέρθηκε στην πρόσφατη απώλεια του πατέρα του, ενώ απάντησε για την Ελένη Μενεγάκη και την αποχώρησή της από το MEGA.

«Πήγα

στον γιατρό για τα μάτια μου, γιατί κοκκίνισαν και στην αρχή φοβήθηκα. Έχει μία μορφή ξηρασίας το μάτι, που έχει δημιουργηθεί όμως από το άγχος και το στρες. Με αγχώνει ό,τι έχει να κάνει με τη δουλειά, την υποκριτική, που την αγαπώ», είπε αρχικά ο Γιώργος Παράσχος.

«Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα όταν άκουσα ότι η Ελένη Μενεγάκη φεύγει από το MEGA είναι ότι δεν έχει ανάγκη τίποτα και κανέναν. Αν ήμουν στη θέση της και έβλεπα ότι αυτό που κάνω δεν αποφέρει καρπούς, θα έκανα κάτι διαφορετικό. Θα την ήθελα πολύ σε ένα βραδινό», απαντά σε σχετική ερώτηση ο ηθοποιός για την παρουσιάστρια, με την οποία έχει συνεργαστεί στο παρελθόν.

«Όταν πήγα στην πατρίδα μου, την Καβάλα, για να παίξω την παράσταση, στο κομμάτι που αναφέρομαι στον πατέρα μου γύρισα και κοίταξα τη μητέρα μου που ήταν στην πρώτη σειρά. Την είδα ότι σκούπιζε τα μάτια της, είχε συγκινηθεί αρκετά», εξομολογείται ο Γιώργος Παράσχος στη συνέχεια.

«Το πιο δύσκολο για μένα ήταν όταν έπρεπε να γυρίσω στην Αθήνα και πήγαμε με τη μητέρα μου στο μνήμα να τον χαιρετήσω… και του λέει: δεν πρόλαβες να τον καμαρώσεις τον γιο σου. Αυτό ήταν πιο βαρύ να σου πω την αλήθεια από το να τον υποδυθώ, να τον φέρω ως μνήμη πάνω στη σκηνή. Νομίζω όμως ότι το απόλαυσε από άλλη θέση… χωρίς εισιτήριο», περιγράφει με δάκρυα στα μάτια ο Γιώργος Παράσχος.

Πηγή: zappit.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
“Λύγισε”, Γιώργος Παράσχος, “Πήγαμε,“lygise”, giorgos paraschos, “pigame