Χάστε το λίπος από την κοιλιά

Το πρόβλημα με το λίπος της κοιλιάς είναι ότι δεν περιορίζεται στο επιπλέον στρώμα που βρίσκεται ακριβώς κάτω από το δέρμα (υποδόριο λίπος).

Περιλαμβάνει επίσης το σπλαχνικό λίπος, το οποίο βρίσκεται βαθιά μέσα στην κοιλιά σας και γύρω από τα εσωτερικά σας όργανα. Αν και το υποδόριο λίπος προκαλεί αισθητικές ανησυχίες, το σπλαχνικό λίπος συνδέεται με πολύ πιο επικίνδυνα προβλήματα υγείας, όπως:

Καρδιακές παθήσειςΔιαβήτης τύπου 2Υψηλή πίεση του αίματοςυψηλή χοληστερόληΑναπνευστικά προβλήματα

Αρκετές επιστημονικές έρευνες συσχετίζουν το λίπος στην κοιλιά με αυξημένο κίνδυνο πρόωρου

θανάτου. Οι μελέτες αυτές έχουν δείξει ότι οι γυναίκες ακόμα και όταν έχει φυσιολογικό βάρος με βάση τις τυπικές μετρήσεις του δείκτη μάζας σώματος (ΔΜΣ), αν έχουν μεγάλη περιφέρεια και λίπος στην κοιλιά αυξάνετε ο κίνδυνος θανάτου από καρδιαγγειακή νόσο.

H διατήρηση μιας επίπεδης κοιλιάς δεν σας κάνει να φαίνεστε μόνο ωραίες αλλά μπορεί να σας βοηθήσει να ζήσετε περισσότερο.

Το λίπος στην κοιλιά αλλά και γενικότερα το υπερβολικό πάχος συνδέεται με υψηλό κίνδυνο καρδιακών παθήσεων, διαβήτη, ακόμη και καρκίνου. Η απώλεια κιλών, ειδικά το λίπος στην κοιλιά, βελτιώνει τη λειτουργία των αιμοφόρων αγγείων και την ποιότητα του ύπνου.

Δεν είναι καθόλου εύκολο να στοχεύσετε το κοιλιακό λίπος όταν κάνετε δίαιτα. Η συνολική απώλεια κιλών θα σας βοηθήσει να μειώσετε και το λίπος στην κοιλιά. Το πιο σημαντικό από όλα είναι πως θα βοηθήσει στη μείωση του επικίνδυνου σπλαχνικού λίπους, που δεν μπορείτε να δείτε αλλά που αυξάνει τους κινδύνους για την καρδιά και συνολικά την υγεία

Η αερόβια άσκηση, πχ το τρέξιμο για 25 λεπτά κάθε μέρα και μια σωστή διατροφή που να περιλαμβάνει τροφές πλούσιες σε πρωτεΐνη και φυτικές ίνες είναι μια αποτελεσματική στρατηγική για γρήγορη μείωση κιλών στην κοιλιά. Μια διατροφή που είναι χαμηλή σε θερμίδες, λίπη και σάκχαρα θα επιτρέψει στο σώμα να κάψει το λίπος και να διατηρήσει την μυϊκή μάζα πιο εύκολα.

Συνιστώνται επίσης ασκήσεις κοιλιακών, καθώς θα τονώσουν την κοιλιά και θα βελτιώσουν την εμφάνισή της.

Παρόλο που μία εβδομάδα είναι ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα για να απαλλαγείτε από το συσσωρευμένο σωματικό λίπος, αν ακολουθήσετε κατά γράμμα τις οδηγίες που θα διαβάσετε παρακάτω είναι πολύ πιθανό να δείτε σημαντική απώλεια βάρους και να μειώσετε το λίπος από την κοιλιά .

Διαβάστε όλο το άρθρο στο misswebbie.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χάστε,chaste