Έφτασε με αλεξίσφαιρο στην Ευελπίδων η Ρούλα Πισπιρίγκου

Έφτασε στην Ευελπίδων η Ρούλα Πισπιρίγκου. Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας.Με πρωτοφανή μέτρα ασφαλείας οδηγείται αυτή την ώρα στον Εισαγγελέα Εκτελέσεων Ποινών η Ρούλα Πισπιρίγκου, για να εκτελεστεί το ένταλμα σύλληψης εναντίον της. Η 33χρονη κατηγορούμενη έφτασε με αλεξίσφαιρο γιλέκο. Θα…

Η τηλεφωνική επικοινωνία με τον Λύτρα και η άτυπη «απολογία»

O Απόστολος Λύτρας επικοινώνησε τηλεφωνικά με τη Ρούλα Πισπιρίγκου για να της γνωστοποιήσει την απόφασή του να παραιτηθεί

από την υπεράσπισή της.

Στην τηλεφωνική τους συνομιλία που έρχεται στο «φως», η 33χρονη κατηγορούμενη φέρεται να αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι είναι η δολοφόνος του παιδιού της.

«Μα βρέθηκε δηλητήριο στο αίμα της κόρης σου. Ποιος ήθελε να της κάνει κακό; Ο γιατρός; Οι νοσηλευτές;».

Εκείνη φέρεται να μην απάντησε, ενώ ο ποινικολόγος της ανακοίνωσε πως αποχωρεί από την υπόθεση.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου παραμένει χωρίς δικηγόρο. Εάν δεν βρεθεί συνήγορος, να την αναλάβει, που είναι και το πιθανότερο λόγω της κοινωνικής κατακραυγής, η ανακρίτρια θα διορίσει αυτεπαγγέλτως συνήγορο.

«Βόμβα» για συνεργούς

Πρόσωπα από το οικογενειακό περιβάλλον της 33χρονης Ρούλας Πισπιρίγκου, αναμένεται να μπουν το επόμενο διάστημα στο «μικροσκόπιο» των αρχών, που συνεχίζουν να συνθέτουν το «παζλ» του θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Θα εξεταστεί αν γνώριζαν κάποια λεπτομέρεια σχετικά με τον τρόπο που έχασε της ζωή του το κορίτσι, ακόμα και η μικρότερη πιθανότητα εμπλοκής τους στην δολοφονική πράξη.

Δεν αποκλείεται αν κριθεί σκόπιμο να κληθούν να καταθέσουν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Υπενθυμίζεται ότι η δολοφονική ποσότητα κεταμίνης έδρασε σε λιγότερο από 20 λεπτά από τη χορήγησή της και σύμφωνα με την έρευνα των αστυνομικών το κρίσιμο χρονικό διάστημα στο δωμάτιο που νοσηλευόταν η Τζωρτζίνα βρισκόταν μόνο η μητέρα της.

Δεν ομολόγησε

Στο κρατητήριο της ΓΑΔΑ πέρασε τη νύχτα η σε κρατητήριο η Ρούλα Πισπιρίγκου μετά τη σύλληψή της χθες το απόγευμα.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, προσπαθούσαν να μιλήσουν με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία μέχρι τώρα δεν έχει δώσει προανακριτική ομολογία, καθώς συνελήφθη με ένταλμα, που εκδόθηκε, με βάση την ανεύρεση της φαρμακευτικής ουσίας κεταμίνη, η οποία ανιχνεύθηκε στο αίμα της 9χρονης Τζωρτζίνας, που πέθανε τελευταία από τα άλλα δύο αδελφάκια της.

Με δεδομένο ότι, μόνον η μητέρα ήταν συνέχεια κοντά στο παιδί λίγη ώρα πριν πεθάνει, οι Αρχές οδηγήθηκαν στο ένταλμα σύλληψης της. Σύμφωνα με πληροφορίες, από ανώτατη αστυνομική πηγή, όπως αποκάλυψε το iEidiseis, οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι, μόνον η μητέρα θα μπορούσε να δώσει το δηλητήριο στο άτυχο παιδάκι της και μάλιστα αυτό έγινε στο νοσοκομείο, όπου ήταν πολλές ώρες μόνη της μαζί του!

Keywords
Αναζητήσεις
ειδησεισ
Τυχαία Θέματα
Έφτασε, Ευελπίδων, Ρούλα Πισπιρίγκου,eftase, evelpidon, roula pispirigkou