Πωλήσεις ρεκόρ για την Opel στην Ελλάδα

Με το δεξί μπήκε η Opel στο 2023, καταγράφοντας σαρωτικές πωλήσεις που τη φέρνουν σε κυρίαρχη θέση της αγοράς για το μήνα Ιανουάριο.

Η γερμανική μάρκα, μέλος του ομίλου Συγγελίδη στην ελληνική αγορά, βρέθηκε στην κορυφή των ταξινομήσεων τον περασμένο Ιανουάριο πετυχαίνοντας ρεκόρ πωλήσεων. Γενικότερα ο Ιανουάριος ήταν ένας μήνας που κατέγραψε αύξηση στις πωλήσεις αυτοκινήτων,

ασχέτως μάρκας, συγκριτικά με τον αντίστοιχο μήνα το 2022.  Η Opel βρέθηκε στην πρώτη θέση της αγοράς, με 1.393 ταξινομήσεις επιβατικών αυτοκινήτων, πετυχαίνοντας το ιδιαίτερα υψηλό ποσοστό 13,1%. Συνολικά, σε επιβατικά και επαγγελματικά, η Opel σημείωσε 1.437 ταξινομήσεις, που αντιστοιχούν στο 12,3% μερίδιο αγοράς.

Βεβαίως ηγετική θέση στην εκπληκτική πορεία της Opel στην Ελλάδα είχε το Corsa. Το δημοφιλές μοντέλο ήταν το πρώτο αυτοκίνητο σε πωλήσεις τον Ιανουάριο του 2023, ανεξαρτήτως κατηγορίας. Φυσικά ήταν και το πρώτο σε πωλήσεις μοντέλο της κατηγορίας B, ενώ το ηλεκτρικό Corsa-e ηγήθηκε στα ηλεκτρικά της κατηγορίας Β. Υψηλή βεβαίως ήταν η δυναμική της Opel και στα SUV, με εκπροσώπους εκεί τα Crossland, Mokka και Grandland.

Να θυμίσουμε ότι το Opel Corsa πρόσφατα γιόρτασε τα 40 του χρόνια στην αγορά αυτοκινήτου, μέσα από 6 γενιές του μοντέλου. Σήμερα το Corsa διατίθεται με 5 χρόνια εγγύηση και 5 χρόνια δωρεάν service, σε εκδόσεις με κινητήρες εσωτερικής καύσης αλλά και σε αμιγώς ηλεκτρική έκδοση. Οι εκδόσεις βενζίνης και diesel προσφέρουν απόδοση από 75 έως 130 ίππους, με το ηλεκτρικό Corsa να αποδίδει 136 ίππους και να είναι το ισχυρότερο της γκάμας.

Δες τη video-δοκιμή του Opel Corsa-e

The post Πωλήσεις ρεκόρ για την Opel στην Ελλάδα appeared first on trcoff.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα