«Στα 2,5 δις τα υπερκέρδη των εταιρειών ενέργειας» και οι λοχαγοί του Έβρου που κάνουν δεύτερες δουλειές-Πρ. Εμφιετζόγλου

Ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου ,πρόεδρος της Πατριωτικής Ένωσης , σε μία εφ όλης της ύλης συνέντευξη στο militaire.gr και στο militairechannel, στις 12 το μεσημέρι.

Ο κ.Εμφιετζόγλου ασκεί δριμύτατη κριτική στην κυβέρνηση και στον πρωθυπουργό για τα ελληνοτουρκικά, την οικονομία, τη διαχείριση της ενεργειακής κρίσης και τη στάση της στον πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας. Αποκαλύπτει τα υπερκέρδη των εταιρειών ενέργειας, τα οποία με βάση μελέτη επιστημόνων φθάνουν ή και ξεπερνούν τα 2,4 δις ευρώ, όπως λέει.
Μιλά

για το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων λέγοντας αλήθειες που όλοι γνωρίζουμε, αλλά αποφεύγουμε να πούμε και δεν θέλουμε να τις ακούμε. Ο κ.Εμφιετζόγλου τις λέει στη συνέντευξη του στο militaire.gr.

Ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη που θα μεταδοθεί στις 12 το μεσημέρι από το militaire.gr και από το militairechannel στο YouTube.

The post «Στα 2,5 δις τα υπερκέρδη των εταιρειών ενέργειας» και οι λοχαγοί του Έβρου που κάνουν δεύτερες δουλειές-Πρ. Εμφιετζόγλου appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα