Το σκέπτεται η Ford για Mustang με τέσσερις πόρτες

17:10 21/5/2024 - Πηγή: Caroto
Η Ford σχεδιάζει μία τετράθυρη Mustang, σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας, Jim Farley.

Σε συνέντευξή του στο Autocar, ο Farley άφησε να εννοηθεί ότι η γκάμα της Mustang θα μπορούσε να επεκταθεί ώστε να περιλαμβάνει ένα σεντάν, υπό την προϋπόθεση ότι θα διατηρούνται οι επιδόσεις και η οδική συμπεριφορά που χαρακτηρίζουν το ορίτζιναλ

μοντέλο.

Παρά τη σταθερή του θέση ενάντια στην παραγωγή ενός πλήρως ηλεκτρικού pony car Mustang, ο Farley εξέφρασε ενδιαφέρον για νέες εκδόσεις αμαξώματος.

Αυτή η προσέγγιση δεν είναι καινούργια για τη Ford, καθώς οι επίσημες απεικονίσεις από τον επικεφαλής σχεδιαστή εξωτερικών χώρων, Christopher Stevens, από τον Σεπτέμβριο του 2022, δείχνουν ένα κομψό σχέδιο ενός σεντάν Mustang.

Με τη διακοπή της παραγωγής των Fiesta, Focus και Fusion, η γκάμα αυτοκινήτων της Ford στις ΗΠΑ έχει περιοριστεί, αφήνοντας τη Mustang ως το μοναδικό παραδοσιακό αυτοκίνητο ανάμεσα σε έναν στόλο από SUV και pickup.

Οι φήμες για την τετράθυρη Mustang έχουν ξεκινήσει από το 2018, με αναφορές να μιλούν για ένα σεντάν με υπερτροφοδοτούμενο V8, αν και αυτές οι πληροφορίες δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ.

Ο Farley οραματίζεται την επέκταση της οικογένειας Mustang με περισσότερα μοντέλα, πέρα από την ηλεκτρική Mach-E και την πανάκριβη GTD. Ενώ μια πλήρως ηλεκτρική Mustang δεν αποτελεί μέρος του σχεδίου, μια υβριδική έκδοση είναι πιθανή.

Ο ίδιος επανέλαβε τη δέσμευση της Ford στον V8, υποσχόμενος να τον διατηρήσει «όσο μας αφήνει ο Θεός και οι πολιτικοί».

The post Το σκέπτεται η Ford για Mustang με τέσσερις πόρτες appeared first on caroto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα