Οδηγός νταλίκας είδε το χάρο με τα μάτια του όταν πήγε να πέσει από γέφυρα [video]

14:22 21/5/2024 - Πηγή: Caroto
Καθημερινά συμβαίνουν ατυχήματα στους δρόμους, και συχνά ο εξοπλισμός ασφαλείας σώζει ζωές. Ωστόσο, στην περίπτωση του τροχαίου με το φορτηγό που θυμίζει κινηματογραφική σκηνή, η τύχη ίσως έπαιξε μεγαλύτερο ρόλο.

O οδηγός που προκάλεσε το ατύχημα πριν από μερικές εβδομάδες αντιμετωπίζει πολλές κατηγορίες. Βίντεο από κάμερα αυτοκινήτου (dashcam) καταγράφει τις τρομακτικές στιγμές του ατυχήματος, όπου η οδηγός βρέθηκε να κρέμεται περίπου 30 μέτρα πάνω από τον ποταμό Οχάιο.

Η 26χρονη Sydney

Thomas ταξίδευε στη γέφυρα George Rogers Clark Memorial όταν συνέβη το απίστευτο περιστατικό στις αρχές Μαρτίου. Ένας οδηγός pickup στην αντίθετη λωρίδα μπήκε στο δικό της ρεύμα. Ο οδηγός, 33χρονος Trevor Branham, φέρεται να έπεσε πάνω σε ένα ακινητοποιημένο όχημα πριν συγκρουστεί με το φορτηγό.

Μάρτυρες ανέφεραν στο WDRB ότι ο Branham έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα και έκανε ελιγμούς μεταξύ των λωρίδων πριν το ατύχημα. Η σύγκρουση με το φορτηγό εκτόξευσε το pickup στον αέρα και τράβηξε την Thomas προς τα αριστερά. Παρά την γρήγορη αντίδρασή της, δεν κατάφερε να το ελέγξει.

Το φορτηγό πέρασε το προστατευτικό κιγκλίδωμα και βρέθηκε να κρέμεται στην άκρη της γέφυρας. Καθώς άρχισε να πέφτει προς τον ποταμό, η Thomas στάθηκε τυχερή αφού κόλλησε στα στηρίγματα της γέφυρας και ολόκληρο το όχημα ακινητοποιήθηκε. Από εκεί, διασώστες κατέβηκαν με σχοινιά και κατάφεραν να την βγάλουν με ασφάλεια.

The post Οδηγός νταλίκας είδε το χάρο με τα μάτια του όταν πήγε να πέσει από γέφυρα [video] appeared first on caroto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα