Ford: Ετοιμάζεται και off-road έκδοση για τη Mustang Mach-E

16:22 20/5/2024 - Πηγή: Caroto
Η Ford ετοιμάζεται να παρουσιάσει τη Mustang Mach-E Rally, μια έκδοση του ηλεκτρικού SUV της, που είναι ιδανική για off-road διαδρομές.

Με τις πρώτες δοκιμές να γίνονται ήδη σε μια νέα πίστα στο Μίσιγκαν, η εταιρεία φιλοδοξεί να προσφέρει μια

πραγματική off-road εμπειρία σε όσους θέλουν να κινούνται μακριά από την άσφαλτο.

Η Mach-E Rally υποβλήθηκε σε αυστηρές δοκιμές με μια τροποποιημένη έκδοση της Mach-E, εξοπλισμένη με ειδικά ελαστικά και ζάντες για εκτός δρόμου χρήση.

Οι δοκιμές περιλάμβαναν 1.000 χιλιόμετρα σκληρής οδήγησης, προσομοιώνοντας δέκα χρόνια αγώνων rallycross, για να διασφαλιστεί ότι το αυτοκίνητο θα ανταπεξέλθει στις αυξημένες απαιτήσεις.

Για αυτό η Ford πραγματοποίησε διάφορες βελτιώσεις και αναβαθμίσεις. Η απόσταση από το έδαφος αυξήθηκε κατά 2,5 εκατοστά, ενώ τα αμορτισέρ και τα ελατήρια έχουν επαναρυθμιστεί για χωμάτινες διαδρομές.

Η Mach-E Rally θα ξεχωρίζει από τις λευκές ζάντες 19 ιντσών με ελαστικά Michelin CrossClimate2 και προστατευτικά κάτω από το αμάξωμα για πρόσθετη προστασία.

Επιπλέον, η Ford εξέλιξε ένα νέο πρόγραμμα οδήγησης, το RallySport, που προσφέρει πιο γραμμική απόδοση των ηλεκτροκινητήρων και πιο σφιχτή ρύθμιση της ανάρτησης.

Η συνολική απόδοση θα παραμένει στους 487 ίππους, με τα 0-100 χλμ./ώρα να επιτυγχάνεται σε μόλις 3,4 δευτερόλεπτα.

Το λανσάρισμα της Mustang Mach-E Rally αναμένεται μετά το καλοκαίρι, προσφέροντας μια ενδιαφέρουσα επιλογή για όσους επιθυμούν να εξορμήσουν στην φύση με ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

ford-mustang-mach-e-rally-testing

ford-mustang-mach-e-rally-testing (1)

ford-mustang-mach-e-rally-testing (2)

ford-mustang-mach-e-rally-testing (3)

ford-mustang-mach-e-rally-testing (4)

ford-mustang-mach-e-rally-testing (5)

The post Ford: Ετοιμάζεται και off-road έκδοση για τη Mustang Mach-E appeared first on caroto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα