Νέο Opel Frontera: Ηλεκτρικό, υβριδικό και 7θέσιο

12:01 20/5/2024 - Πηγή: Caroto
Η Opel παρουσίασε το νέο Frontera επίσημα στην Κωνσταντινούπολη μετά την διαδικτυακή του πρεμιέρα, εντυπωσιάζοντας με την ευελιξία και την καινοτομία του.Δηλώσεις CEO της Opel

Ο CEO της Opel, Florian Huettl, δήλωσε: «Φέτος, γιορτάζουμε 125 χρόνια στην κατασκευή αυτοκινήτων. 125 χρόνια, κατά τη διάρκεια των οποίων προχωράμε συνεχώς μπροστά, προσφέροντας καινοτόμες, πρακτικές και, κυρίως, προσβάσιμες

σε όλους λύσεις κινητικότητας. Το ολοκαίνουργιο Opel Frontera αποτελεί μια ισχυρή έκφραση αυτού του οράματος. Εξαιρετικά ευέλικτο, ευρύχωρο και ηλεκτροκίνητο, το νέο μας SUV αναμένεται να κερδίσει τις εντυπώσεις και να προσελκύσει ένα ευρύ φάσμα πελατών».

Εξωτερική και Εσωτερική Σχεδίαση

Η σχεδίαση του νέου Opel Frontera ξεχωρίζει αμέσως. Είναι το πρώτο μοντέλο παραγωγής που φέρει το νέο έμβλημα του «Κεραυνού» της Opel στο κέντρο του Opel Vizor. Οι προτεταμένοι θόλοι τροχών, τα μαρσπιέ και η εντυπωσιακή κολόνα C υπογραμμίζουν τον στιβαρό χαρακτήρα του οχήματος.

Στο εσωτερικό, το ψηφιακό cockpit, το νέας σχεδίασης τιμόνι και οι δύο οθόνες των 10,0 ιντσών κερδίζουν τις εντυπώσεις. Το Frontera διαθέτει πολλά έξυπνα χαρακτηριστικά στον βασικό εξοπλισμό, συμπεριλαμβανομένου του καινοτόμου smartphone station.

Άνεση και Χωρητικότητα

Η άνεση είναι κορυφαία προτεραιότητα για το νέο Frontera. Τα πατενταρισμένα εμπρός καθίσματα Intelli-Seats παρέχουν καλύτερη υποστήριξη στο κάτω τμήμα της σπονδυλικής στήλης, εξασφαλίζοντας εξαιρετικά επίπεδα άνεσης, ακόμα και στα μακρινά ταξίδια.

Ο χώρος αποσκευών διαθέτει περισσότερα από 450 λίτρα, ενώ με τα καθίσματα αναδιπλωμένα, η χωρητικότητα αυξάνεται στα 1.600 λίτρα. Το Frontera μπορεί να μεταφέρει μέχρι και 240 κιλά στην οροφή του, με προαιρετικές ράγες και μια σκηνή οροφής με σκάλα, ειδικά σχεδιασμένη για αυτό το SUV.

Υβριδικές και Ηλεκτρικές Εκδόσεις

Το νέο Frontera θα είναι διαθέσιμο είτε ως υβριδικό 48V είτε ως αμιγώς ηλεκτρικό.

Frontera Hybrid: Εφοδιάζεται με τους νέους υπερτροφοδοτούμενους τρικύλινδρους βενζινοκινητήρες των 1.200 κυβικών, με απόδοση 74 kW/100 ίππων και 100 kW/136 ίππων, που έχουν εξελιχθεί ειδικά για τις υβριδικές εκδόσεις. Οι κινητήρες συνδυάζονται με ένα νέο, αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 6 σχέσεων και έναν ηλεκτροκινητήρα 21 kW/28 ίππων.Frontera Electric: Θα διατίθεται με δύο επιλογές μπαταρίας, προσφέροντας μέγιστη αυτονομία έως 400 χιλιομέτρων.

Με τη στιβαρή του εμφάνιση, τα καινοτόμα χαρακτηριστικά και τις ευέλικτες επιλογές κινητήρων, το νέο Opel Frontera υπόσχεται να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των πελατών και να αποτελέσει ένα σημαντικό βήμα προς το μέλλον της αυτοκινητοβιομηχανίας.

The post Νέο Opel Frontera: Ηλεκτρικό, υβριδικό και 7θέσιο appeared first on caroto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα