Πωλείται η Mustang του Dennis Rodman όταν πήρε τίτλο στο ΝΒΑ

Μια Ford Mustang Saleen SSC του 1989 που κάποτε ανήκε στον εκκεντρικό Dennis Rodman, Hall of Famer του ΝΒΑ, μπορεί να γίνει δική σας μέσω της διαδικτυακής δημοπρασίας του Bring a Trailer. Η συλλεκτική αξία του μοντέλου αυξάνεται από το γεγονός ότι αυτήν ακριβώς οδηγούσε ο ιδιόρρυθμος παίκτης,

όταν πήρε το πρώτο του πρωτάθλημα στο NBA (με τους Detroit Pistons το 1989). Γνωστός για τις ικανότητές του στην άμυνα και τα ριμπάουντ, ο Rodman κέρδισε άλλα τρία δαχτυλίδια στο NBA με την ονειρική ομάδα των Chicago Bulls, στο πλευρό του Michael Jordan. Πιο διάσημος έγινε πάντως για την επιτηδευμένα προκλητική του συμπεριφορά εντός κι εκτός γηπέδων, τη σχέση του με τη Madonna και τη φιλία του με τον Κιμ Γιονγκ Ου, δικτάτορα της Βόρειας Κορέας.

Ο Michael Jordan παραλαμβάνει μία Hennessey F5 με 1.817 ίππους

Βαμμένη σε Oxford White χρώμα με γκρι διακοσμητικά, η Mustang φοράει άσπρες ζάντες 16 ιντσώνμε ελαστικά 225/50. Κινείται από έναν V8 5.0 λίτρων, ο οποίος στέλνει τη δύναμη στους πίσω τροχούς μέσω ενός χειροκίνητου κιβωτίου πέντε σχέσεων. Αυτή τη στιγμή έχει 87.000 μίλια στο οδόμετρο (140.000 χιλιόμετρα) και παρέχεται πλήρες ιστορικό συντήρησης.

Η Saleen Automotive, βελτιωτικός οίκος με εμπειρία 40 ετών που κατασκευάζει και τα δικά του supercars, απέκτησε φήμη βελτιώνοντας αγωνιστικές Mustang. Το μακρινό 1989, η Saleen SSC ήταν η πιο ισχυρή Mustang που μπορούσατε να αγοράσετε, αφού ο βελτιωμένος V8 απέδιδε περί τους 300 ίππους, νούμερο που σήμερα έχει ξεπεραστεί ακόμα κι από προσθιοκίνητα hatchback.

Το αυτοκίνητο διακοσμείται από μαύρα και κίτρινα γραφικά, καθώς κι ένα αυτοκόλλητο Saleen στο παρμπρίζ (ήταν της μόδας τότε). Αμορτισέρ της Bilstein αναλαμβάνουν να βελτιώσουν το κράτημα, αλλά στην πώληση περιλαμβάνονται και τα εξαρτήματα της ανάρτησης που έχουν αντικατασταθεί, για όποιον θέλει να την επαναφέρει στην αρχική κατάσταση.

Στο εσωτερικό διαθέτει ρυθμιζόμενα ημι-μπάκετ καθίσματα επενδυμένα με γκρι και λευκό δέρμα, τιμόνι τριών ακτίνων, ηχοσύστημα 10 ηχείων, ηχοσύστημα με CD της Pioneer, AC, cruise control, roll bar τεσσάρων σημείων που καταργεί τα πίσω καθίσματα, αλλά κι ηλεκτρικά παράθυρα και κλειδαριές. Υπάρχει επίσης η υπογραφή του Steve Saleen (ιδρυτής της Saleen Automotive) στη δεξιά πλευρά του ταμπλό. Η διάσημη Ford Mustang έχει αυτή τη στιγμή υψηλότερη προσφορά στα 37.000 δολάρια. Έχετε ακόμα δύο ημέρες για να κάνετε την κίνησή σας.

The post Πωλείται η Mustang του Dennis Rodman όταν πήρε τίτλο στο ΝΒΑ appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα