Μάθετε πώς δημιουργήθηκε η BMW M3 Touring (vid)

Τη στιγμή που πλήττονται κατηγορίες αμαξωμάτων που ανέκαθεν σημείωναν ισχυρές πωλήσεις, η BMW αποφάσισε κάτι τολμηρό: να παρουσιάσει μια station εκδοχή της Μ3. Η επερχόμενη M3 Touring έχει αποκτήσει τόση δημοσιότητα, ώστε θα μπορούσε κάποιος να μπερδευτεί και να νομίσει ότι πρόκειται για ένα ολοκαίνουριο μοντέλο. 

Ενόψει της παρουσίασης του αυτοκινήτου αργότερα μέσα στη χρονιά, η ομάδα μέσων κοινωνικής δικτύωσης της BMW εργάστηκε σκληρά για την προώθηση του μοντέλου και την περιγραφή της ιστορίας

που οδήγησε στη δημιουργία του. Στο πλαίσιο της διαφημιστικής καμπάνιας του αυτοκινήτου, μια σειρά έχει κοινοποιηθεί στο YouTube σχετικά με το όχημα και σε αυτό το επεισόδιο, η BMW M μιλά για τη διαδικασία εξέλιξης της M3 Touring.

Ενώ ο κινητήρας και το κιβώτιο ταχυτήτων από τις M3 Sedan και M4 Coupe, μια σειρά εξαρτημάτων είναι μοναδικό κι αυτό εξηγεί γιατί άργησε να γίνει πραγματικότητα. Για παράδειγμα, η κατασκευή της M3 Touring θα γίνεται στο ίδιο εργοστάσιο του Μονάχου που κατασκευάζει την M3 και την κανονική Σειρά 3 Touring. Αυτό το εργοστάσιο πρέπει να προσαρμοστεί ώστε να υποστηρίζει επίσης την παραγωγή της M3 Touring κι αυτό είναι προφανώς κάτι που απαιτεί χρόνο. Στη συνέχεια, το κλιπ αναφέρει ότι η εξέλιξη του νέου μοντέλου πραγματοποιείται και στο φημισμένο Nurburgring.

Η BMW M3 Touring θα χρησιμοποιεί τον ίδιο twin-turbo inline-six των 3.0 λίτρων με τη sedan, που αποδίδει 510 ίππους και 650 Nm ροπής που στέλνεται και στους τέσσερις τροχούς χάρη σε ένα 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο.

The post Μάθετε πώς δημιουργήθηκε η BMW M3 Touring (vid) appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα