H Dodge προκήρυξε θέση για υπεύθυνο παντιλικιών (donut)

«Με περισσότερες από 173.500 αιτήσεις, ο έλεγχος όλων των βιογραφικών ήταν πραγματικός πονοκέφαλος, αλλά επιλέξαμε τους 10 κορυφαίους υποψηφίους για τη θέση του επικεφαλής donut (όχι το γλυκό,καλέ…)», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Dodge, Tim Kuniskis. «Τώρα η δοκιμασία θα βγει κυριολεκτικά στον δρόμο, καθώς θα πάμε τους φιναλίστ μας στο Radford Racing School για να ξεκινήσουμε τον διαγωνισμό τεσσάρων εβδομάδων που θα καθορίσει τελικά

τους δύο τελευταίους υποψηφίους μας, με τον επικεφαλής donut μας να ανακηρύσσεται την Ημέρα HEMI, στις 26 Απριλίου.»

Η δουλειά είναι περισσότερο ένα διαφημιστικό κόλπο για να διαφημιστούν τα muscle cars της αμερικάνικης μάρκας, αλλά θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως το απόλυτο επάγγελμα, αφού συνοδεύεται από μονοετές συμβόλαιο αξίας 150.000 $! Ταυτόχρονα, στις υποχρεώσεις της θέσης περιλαμβάνεται η γνωριμία με διασημότητες κι επαγγελματίες οδηγούς αγώνων, αφού θα πρόκειται για πρεσβευτή της μάρκας Dodge.

Για να υποβάλουν αίτηση, οι ενδιαφερόμενοι κλήθηκαν να υποβάλουν ένα δίλεπτο βίντεο με λεπτομέρειες όπου θα ανέφεραν γιατί πιστεύουν ότι είναι κατάλληλοι για τη θέση και γιατί ενσαρκώνουν το πνεύμα των Dodge Brothers. Μπορείτε να δείτε τις υποβολές βίντεο των 10 φιναλίστ στο DodgeGarage.com.

Τώρα θα διαγωνιστούν μεταξύ τους για να δείξουν τις ικανότητές τους και να διεκδικήσουν τη θέση. Αρχικά οι συμμετέχοντες θα μειωθούν από δέκα σε πέντε, κατόπιν σε δύο και τελικώς θα απομείνει ο Chief Donut Maker! Τα βίντεο θα δημοσιευτούν στα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης της Dodge.

The post H Dodge προκήρυξε θέση για υπεύθυνο παντιλικιών (donut) appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα