Ανήμερα Πρωταπριλιά, αγόρασε 488 GTB και την τράκαρε σε 3 χλμ

Σύμφωνα με την αστυνομία του Derby στην Αγγλία, η Ferrari 488 GTB αγοράστηκε το πρωί της 1ης Απριλίου και οδηγήθηκε λιγότερο από τρία χιλιόμετρα πριν συμβεί το ατύχημα. Κανείς δεν τραυματίστηκε στη σύγκρουση, αλλά είμαστε βέβαιοι ότι κάποιος εγωισμός φέρει πολύ βαριές μελανιές.

Η Ferrari 488 του 2017 αγοράστηκε από κοντινή αντιπροσωπεία, η οποία δεν έχει ακόμα αποσύρει την αγγελία. Με χρώμα

Rosso Corsa, η 488 είχε γράψει μόλις 21.565 χιλιόμετρα από τους δύο προηγούμενους ιδιοκτήτες, ενώ διάθετε το έξτρα Carbon Fibre Racing Package, το οποίο προσθέτει πολλά ανθρακονήματα στο αμάξωμα και μερικά επιπλέον νούμερα στην τιμή αγοράς.

Λόγω του γεγονότος ότι το όχημα είναι στραμμένο προς τη λάθος κατεύθυνση, είναι αρκετά ασφαλές να υποθέσουμε ότι ο οδηγός θέλησε να εκμεταλλευτεί τη θηριώδη ιπποδύναμη, με αποτέλεσμα να φέρει τετ-α-κέ και να προσκρούσει στο προστατευτικό κιγκλίδωμα. Ο κινητήρας V8 των 3.9 λίτρων αποδίδει 670 ίππους, που μπορεί να ωθήσει τη Ferrari στην τελική ταχύτητα των 330 χλμ/ώρα, ενώ χρειάζεται μόλις 3″ για το 0-100. 

Το ατύχημα τσαλάκωσε τον μπροστινό προφυλακτήρα και το καπό κι έσπασε τα φανάρια. Ευτυχώς, η ζημιά φαίνεται να επισκευάζεται, αλλά ως νέος ιδιοκτήτης supercar, ο άτυχος κύριος μάλλον περίμενε ότι πρώτα θα πλήρωνε για καύσιμα και μετά, αν όχι ποτέ, τον φαναρτζή. Επίσης, η αστυνομία τού επέβαλε πρόστιμο 100 £ λόγω έλλειψης μπροστινής πινακίδας. 

The post Ανήμερα Πρωταπριλιά, αγόρασε 488 GTB και την τράκαρε σε 3 χλμ appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα