Chevrolet Camaro: το μικρότερο και ταχύτερο τροχόσπιτο (vid)

Η ζωή σε τροχόσπιτο ανθεί στις μέρες μας, με τους επίδοξους θαρραλέους να προβάλλουν στο Διαδίκτυο τα κατορθώματά τους, αλλά κανείς δε ζει σε λιγότερο χώρο από αυτόν που προσφέρει η δίπορτη Chevrolet Camaro. Ενδεχομένως πρόκειται για το μικρότερο και πιο παράξενο αυτοκινούμενο που υπάρχει, εκτός πια κι αν ανακαλύψουμε στον μέλλον κάποιον που ζει μέσα σε Smart ή Citroen Ami! Και δε μιλάμε

για κάποιον που πάει απλώς διακοπές αλλά για κάποιον που (δηλώνει ότι) ζει μόνιμα μέσα στο αμερικάνικο muscle car. Στο παρακάτω βίντεο, ο ιδιοκτήτης μάς κάνει μια λεπτομερή ξενάγηση στον περιορισμένο χώρο διαβίωσής του μέσα στην Camaro του. Δεν είναι πρωτάρης στον τυχοδιωκτικό τρόπο ζωής: ξεκίνησε την τροχοσπιτάδικη καριέρα του σε ένα van Sprinter, μετά σε ένα SUV που μετέτρεψε σε τροχόσπιτο και τώρα αυτό! Άλλοι επιλέγουν όλο και πιο ευρύχωρα τροχόσπιτα, ο δικός μας ακολουθεί την αντίστροφη πορεία. Σε περίπτωση που αναρωτιέστε, το camper Camaro διαθέτει πλήρως λειτουργική κουζίνα, βρύση νερού, επιπλέον χώρο αποθήκευσης για προϊόντα καθαρισμού, σκεύη, πιάτα μιας χρήσης και κατσαρόλες μαγειρέματος.

Το μειονέκτημα είναι ότι το αυτοκινούμενο coupe δε διαθέτει ψυγείο, οπότε ο ιδιοκτήτης αναγκαστικά μαγειρεύει εύκολα γεύματα, όπως σούπες και noodles. Ξεπερνάει τη δυσκολία ψωνίζοντας κρέας ακριβώς πριν το μαγειρέψει, μες στο τροχόσπιτό του προφανώς! Ο ιδιοκτήτης έχει προσαρμόσει στο εσωτερικό επαναφορτιζόμενες μαγνητικές ράβδους LED για φωτισμό , ένα ρολόι με σύνδεση Bluetooth που μπορεί επίσης να λειτουργήσει ως ηχείο, αλλά και δίνει χρώμα στη μικροσκοπική καμπίνα. Το κρεβάτι έχει μήκος 6 πόδια (183 εκατοστά) και πλάτος 30 ίντσες (76 εκατοστά) κι ο ίδιος δηλώνει ότι χωράει, παρ’ ότι είναι 1.80+. Στο βίντεο φαίνεται αρκετά κλειστοφοβικό, αφού δεν μπορεί καν να γυρίσει. Ούτε ιδιαίτερα άνετο πρέπει να είναι, αφού η επιφάνειά του είναι κατασκευασμένη από κόντρα πλακέ και διαθέτει ένα λεπτό στρώμα.

Το τροχόσπιτο Chevy Camaro τροφοδοτείται από ένα φωτοβολταϊκό σύστημα, που αποτελείται από ηλιακούς συλλέκτες που είναι τοποθετημένοι στην οροφή του αυτοκινήτου κι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες. Τα λύσαμε όλα; Χμ, όχι ακριβώς! Τι γίνεται με την τουαλέτα; Για τα εύκολα, ο ιδιοκτήτης αναφέρει ότι χρησιμοποιεί ένα φορητό ουρητήριο, που αδειάζει καθημερινά. Για τα πιο σύνθετα, παρκάρει έξω από το γυμναστήριό του και βρίσκει εκεί ανακούφιση. Εκεί άλλωστε κάνει και ντους. Όσο για τα κρύα βράδια, ας είναι καλά η ηλεκτρική θερμαντική κουβέρτα.

The post Chevrolet Camaro: το μικρότερο και ταχύτερο τροχόσπιτο (vid) appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα