24 δις συνδυασμοί για το νέο υπερπολυτελές μοντέλο της Bentley

Ενώ η βρετανική αυτοκινητοβιομηχανία δεν προέβη σε αναλυτικές λεπτομέρειες, επιβεβαίωσε ότι το μοντέλο θα προσφέρεται με νέες πολυθρόνες που προσφωνούνται ως «το πιο προηγμένο κάθισμα που έχει τοποθετηθεί ποτέ σε αυτοκίνητο». Διαθέτουν 22 τρόπους ρύθμισης καθώς και «προηγμένη τεχνολογία προσαρμογής στάσης με 177 ξεχωριστές αλλαγές πίεσης σε έξι διαφορετικά σημεία».

Ωστόσο, το πραγματικά ριζοσπαστικό είναι το «πρώτο παγκοσμίως αυτόματο σύστημα ανίχνευσης κλίματος». Η Bentley δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά φημολογείται ότι τα καθίσματα θα μπορούν να προσδιορίσουν αν νιώθετε ζέστη ή κρύο και στη συνέχεια να ενεργοποιήσουν αυτόματα τη θέρμανση ή τον εξαερισμό για να σας κρατήσουν σε ιδανική κατάσταση.

Κατά τα άλλα, μπορούμε να δούμε μια πίσω κεντρική κονσόλα και το Diamond Illumination στα πάνελ των θυρών. Όπως εξήγησε η Bentley, υπάρχουν μικρές διατρήσεις – με διάμετρο 1 χιλιοστό – στα δερμάτινα πάνελ των θυρών που επιτρέπουν στα φώτα LED να λάμπουν για να δημιουργήσουν μια μοναδική εμπειρία που συνδυάζει κομψότητα και τεχνολογία με μοντέρνο σχεδιασμό. Οι φωτισμένες πινελιές θα ομορφαίνουν το εσωτερικό κι η Bentley σημείωσε ότι οι μπροστινές πόρτες θα έχουν 12 LED, ενώ οι πίσω πόρτες είναι εξοπλισμένες με 22.

Η εταιρία συνέχισε λέγοντας ότι το εμβληματικό διαμαντένιο καπιτονέ δέρμα της έχει «επανασχεδιαστεί με ένα δραματικό και μοντέρνο νέο σχέδιο», καθώς «η εκτέλεσή του φαίνεται απλή, αλλά η εμμονή στη λεπτομέρεια πίσω από αυτό περιλαμβάνει όλα όσα είναι μοναδικά για τους εσωτερικούς χώρους της Bentley». Η εξατομίκευση είναι επίσης ένα κλασικό χαρακτηριστικό της Bentley κι οι ιδιοκτήτες δεν θα απογοητευτούν καθώς το επερχόμενο μοντέλο θα προσφέρεται σε 24 δισεκατομμύρια διαφορετικές διαμορφώσεις!

Η Bentley θα αποκαλύψει τη νέα προσθήκη στη γκάμα της την επόμενη εβδομάδα και είπε ότι το «πέμπτο της μοντέλο» θα φέρει μια «έξτρα διάσταση ευεξίας στο αυτοκίνητο». Αυτό συνεπάγεται μακρύ μεταξόνιο και η εταιρία πρόσθεσε ότι «το νέο μοντέλο θα κάθεται με πολυτελή άνεση στην κορυφή της γκάμας μας και θα προσφέρει ένα εύρος δυνατοτήτων – και διαμορφώσεων – πέρα ​​από οτιδήποτε προσφερόταν στο παρελθόν».

Ενώ η βρετανική εταιρία αναφέρεται σε αυτό ως ένα ολοκαίνουργιο μοντέλο, αναμένεται να είναι μια μεγαλύτερου μεταξονίου Bentayga. Ωστόσο, φαίνεται ότι η Bentley δε θα χρησιμοποιεί το όνομα Bentayga.

The post 24 δις συνδυασμοί για το νέο υπερπολυτελές μοντέλο της Bentley appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα