Διακοπές στην οροφή μιας Porsche; Αυτό είναι ταξίδι του μέλιτος!

Το κόστος είναι 2.490 € ανά άτομο και  περιλαμβάνει μεταφορά από/προς το αεροδρόμιο της Στουτγάρδης ή το κέντρο της πόλης, τη σκηνή της οροφής με κουβέρτες, μαξιλάρια και εξοπλισμό εξωτερικού χώρου, όλα τα γεύματά σας (δύο πρωινά, τρία μεσημεριανά γεύματα, δύο δείπνα) και φυσικά τα κλειδιά μιας Porsche για τρεις μέρες/δύο νύχτες.

Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα όπου μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό πρόγραμμα, το Roof Tent Experience χωρίζεται σε δύο τριήμερες εκδρομές. Το πρώτο είναι στην περιοχή του Μέλανα Δρυμού

όπου θα έχετε την ευκαιρία να οδηγήσετε την ηλεκτρική Taycan Turbo S Cross Turismo σε δρόμους με στροφές. Οι συμμετέχοντες θα απολαύσουν τη φύση με πολλές ψυχαγωγικές δραστηριότητες, όπως μονοπάτια πεζοπορίας, ziplining, e-bike, SUP και μπάρμπεκιου στη φωτιά. Τέλος, θα κοιμηθούν στη σκηνή στην οροφή μαζί με ένα άλλο άτομο (δύο άτομα ανά αυτοκίνητο).

Το ταξίδι Ρήνου-Έσσης ακούγεται λίγο πιο φανταχτερό για τους λάτρεις του κρασιού. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εκλεκτή κουζίνα από σεφ με αστέρι Michelin, γευσιγνωσία κρασιού και οδηγό κατά μήκος της γερμανικής διαδρομής του κρασιού με μια ματιά στα παρασκήνια της παραγωγής αφρώδους κρασιού. Και πάλι όλα θα καταλήξουν στη σκηνή στην οροφή μετά από πεζοπορία, μπάρμπεκιου και πικ-νικ.

Αν κι οι διαθέσιμες φωτογραφίες δείχνουν και σκηνές στις οροφές διάφορων 911, η ιστοσελίδα ενημερώνει ότι το πρόγραμμα περιλαμβάνει αποκλειστικά Porsche Taycan Turbo S Cross Turismo. Είναι εξοπλισμένη με μπαταρία 93.4 kWh, ενώ οι δύο ηλεκτροκινητήρες αποδίδουν 625 ίππους ή έως 761 ίππους σε λειτουργία overboost. Αυτή η ισχύς είναι αρκετή για να επιταχύνει το τετρακίνητο crossover από τα 0-100 χλμ/ώρα σε 2.8″, πριν φτάσει την τελική ταχύτητα των 260 χλμ/ώρα.

Για όποιον ενδιαφέρεται να οδηγήσει μια ηλεκτρική Porsche και μετά να κοιμηθεί πάνω της, η Porsche έχει δύο διαθέσιμες ημερομηνίες για το ταξίδι στον Μέλανα Δρυμό (17-19 Μαΐου και 6-8 Σεπτεμβρίου 2022) και μία για το ταξίδι Ρήνου-Έσσης (31 Μαΐου -2 Ιουνίου 2022).

Κάθε ομάδα θα έχει το πολύ οκτώ συμμετέχοντες, επομένως οι θέσεις είναι αρκετά περιορισμένες. 

The post Διακοπές στην οροφή μιας Porsche; Αυτό είναι ταξίδι του μέλιτος! appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα