Opel: Νέες εκδόσεις που συνδυάζονται με το πρόγραμμα «Απόσυρσης και Ανταλλαγής» για το Mokka

Η εγχώρια αντιπροσωπεία της γερμανικής εταιρείας κάνει το δημοφιλές SUV ακόμα πιο ελκυστικό για τους υποψήφιους αγοραστές, προχωρώντας σε σημαντική αναβάθμιση των επιπέδων εξοπλισμού όλων των εκδόσεων.

Η γκάμα της Opel διαθέτει πληθώρα μοντέλων που μπορούν να καλύψουν με άνεση όλων των ειδών τις ανάγκες, με το compact Mokka να διαθέτει μία εξαιρετικά ολοκληρωμένη γκάμα εκδόσεων κινητήρα και εξοπλισμού.

Με το πρόγραμμα «Απόσυρση και Ανταλλαγή», η Opel

προσφέρει μια απλή και ευέλικτη λύση για να αποσύρετε ή να ανταλλάξετε το παλιό σας αυτοκίνητο και να αποκτήσετε ένα ολοκαίνουργιο Mokka, το εντυπωσιακό compact SUV που συνδυάζει εκπληκτική σχεδίαση, πρωτοποριακές τεχνολογίες και εξαιρετική οδηγική εμπειρία.

Με νέες εκδόσεις και αναβαθμισμένο εξοπλισμό, το Opel Mokka σε περιμένει να ανακαλύψεις κάθε γωνιά του κόσμου με στυλ και άνεση.

Η αρχική έκδοση εξοπλισμού Edition αποκτά στον στάνταρ εξοπλισμό: ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω και κάμερα οπισθοπορείας. Η αμέσως πλουσιότερη έκδοση Edition Plus διαθέτει πλέον στάνταρ Adaptive Cruise Control, θερμαινόμενα καθίσματα εμπρός και θερμαινόμενο τιμόνι, διπλό πάτωμα χώρου φόρτωσης, μαύρη οροφή και φιμέ πίσω κρύσταλλα.

Η πολυτελής έκδοση GS με τα σπορ στοιχεία αναβαθμίζεται ακόμα περισσότερο, με ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, προβολείς IntelliLux LED Matrix, θερμαινόμενα καθίσματα εμπρός και θερμαινόμενο τιμόνι.

Σημαντική είναι η αναβάθμιση και για το Opel Mokka Electric, το οποίο γίνεται ακόμα πιο ισχυρό, αποδοτικό και ελκυστικό. Η νέα έκδοση, με μπαταρία 54 kWh που προστίθεται στην γκάμα, προσφέρει «ηλεκτρική» οδηγική απόλαυση και αυτονομία που ξεπερνά τα 400 χλμ. (407 χλμ.).

Οι υπόλοιπες εκδόσεις κινητήρα αφορούν τον πολυβραβευμένο 3κύλινδρο turbo κινητήρα βενζίνης του ομίλου Stellantis στην έκδοση που αποδίδει 100 ίππους και 205 Nm ροπή. Σε αυτή, με το στάνταρ χειροκίνητο κιβώτιο, τα 0-100 χλμ./ώρα επιτυγχάνονται σε 10,6 δλ. και η τελική ταχύτητα φτάνει τα 188 χλμ./ώρα.

Ακολουθεί η αναβαθμισμένη εκδοχή του 3κύλινδρου μοτέρ -επίσης με χειροκίνητο κιβώτιο- με την μέγιστη τιμή της ισχύος να φτάνει για την περίσταση τους 136 ίππους, ενώ η μέγιστη ροπή των 230 Nm κάνει την εμφάνισή της μόλις στις 1.750 σ.α.λ. Εδώ η διαδικασία των 0-100 χλμ./ώρα ολοκληρώνεται σε 9,1 δλ. και η τελική ταχύτητα ανεβαίνει στα 204 χλμ./ώρα.

Το ισχυρό υπετροφοδοτούμενο μοτέρ μπορεί να συνδυαστεί και με αυτόματο κιβώτιο οχτώ σχέσεων με την ισχύ του να φτάνει σε αυτή τη διαμόρφωση στους 130 ίππους, ενώ η ροπή παραμένει στα 230 Nm στις 1.750 σ.α.λ. Και εδώ το Mokka προσφέρει πολύ καλές επιδόσεις με 9,2 δλ. για την επίτευξη των 100 χλμ./ώρα από στάση και τελική της τάξης των 200 χλμ./ώρα.

Η καλύτερη στιγμή για να αποκτήσει κανείς το αναβαθμισμένο Opel Mokka είναι… τώρα. Το SUV της Opel συμμετέχει στο Πρόγραμμα «Απόσυρσης και Ανταλλαγής» που προσφέρει αυτή την περίοδο η Opel Hellas.

Μέσω του προγράμματος αυτού, οι υποψήφιοι πελάτες έχουν την ευκαιρία να αποσύρουν ή να ανταλλάξουν το παλιό, ενεργοβόρο αυτοκίνητό τους, οποιασδήποτε μάρκας, με το μεγαλύτερο όφελος της αγοράς, προκειμένου να αποκτήσουν ένα ολοκαίνουργιο Mokka, με πιο «καθαρούς» κινητήρες, εξοπλισμένο με σύγχρονα συστήματα ασφαλείας και τεχνολογικές καινοτομίες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες για το αναβαθμισμένο Mokka στο Επίσημο Δίκτυο Διανομέων Opel, καθώς και στο οpel.gr.

Διαβάστε περισσότερα στο carandmotor.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα