Εγγύηση εφ’ όρου ζωής -Ποια εταιρεία αυτοκινήτου τινάζει την μπάνκα στον αέρα

Μια άσημη αυτοκινητοβιομηχανία προσφέρει εγγύηση εφ’ όρου ζωής για τα μοντέλα της, απαντώντας σε εκείνους που αμφισβητούν την αξιοπιστία των ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων με καταγωγή από την Κίνα.

Τη δυνατότητα να αποκτήσει κανείς ένα αυτοκίνητο με εγγύηση που θα το ακολουθεί για μια ζωή προσφέρει η κινεζική Hozon Auto, η οποία έχει γίνει γνωστή στις αγορές στις οποίες δραστηριοποιείται ως Neta.

Η Hozon Auto ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2014 στη Σαγκάη και δραστηριοποιείται αποκλειστικά

στην εξέλιξη και την παραγωγή ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Μάλιστα στο 2018 εγκαινίασε το πρώτο της ερευνητικό κέντρο στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και ειδικότερα στην Καλιφόρνια, ενώ τον Μάρτιο του 2019 δημιούργησε ένα νέο σχεδιαστικό κέντρο με έδρα το Πεκίνο.

ΗNeta της HozoAuto διαθέτει αυτή τη στιγμήτέσσερα αμιγώς ηλεκτροκίνητα μοντέλατα οποία και διαθέτει σε αγορές τηςΝοτιοανατολικής Ασίας, όπως στηνΤαϊλάνδη, τη Μαλαισία, την Ινδονησίακαι φυσικά την Κίνα.

Σε αυτές τις αγορές, λοιπόν, η Neta προσφέρει εγγύηση εφ’ όρου ζωής για τα μοντέλα της, δίνοντας μια απολύτως πειστική απάντηση σε εκείνους που αμφισβητούν την αξιοπιστία των ηλεκτρικών αυτοκινήτων και ειδικότερα των κινέζικων.

Ηεγγύηση εφ’ όρου ζωής θα προσφέρεταιγια περιορισμένο χρονικό διάστημα καιθα καλύπτει όλα τα κρίσιμα μέρη ενόςηλεκτρικού αυτοκινήτου, όπως τουςσυσσωρευτές ηλεκτρικής ενέργειας, τονηλεκτροκινητήρα και την ηλεκτρονικήμονάδα διαχείρισης.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, η συγκεκριμένη εγγύηση προσφέρεται στην αγορά της Μαλαισίας και θα καλύπτει περίπου 600 αυτοκίνητα. Μένει, λοιπόν, να αποδειχθεί αν η Neta θα επεκτείνει χρονικά ή γεωγραφικά την ενέργεια που προβλέπει -μεταξύ άλλων- την κάλυψη με εγγύηση εφ’ όρου ζωής των μοντέλων τής γκάμας της.

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε περισσότερα στο carandmotor.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα