Simon & Schuster: Προσφέρει δωρεάν βιβλία στους «διχασμένους» Αμερικανούς

Δύο επιλεγμένα βιβλία προσφέρει δωρεάν ο εκδοτικός οίκος Simon & Schuster σε όλους τους πολίτες των ΗΠΑ και του Καναδά, επιδιώκοντας να συνεισφέρει στην άμβλυνση του διχασμού και της πόλωσης από την οποία υποφέρουν, ειδικά τα τελευταία χρόνια, οι ΗΠΑ.

«Η Αμερική σήμερα είναι μια διχασμένη χώρα. Σε κάθε μεγάλο ζήτημα με το οποίο είμαστε αντιμέτωποι, φαίνεται πως οι πολίτες μας και οι πολιτικοί μας μιλούν ο ένας μετά

τον άλλο, αντί ο ένας στον άλλο. Και δεν είναι μόνο ότι διαφωνούμε για τόσο πολλά πράγματα, αλλά ότι ο τρόπος του διαλόγου μοιάζει να ενισχύει αμετακίνητες θέσεις και να καθιστά πιο δύσκολη την εύρεση κοινού τόπου», ανέφερε σε βίντεο ο επικεφαλής του εκδοτικού οίκου, Τζόναθαν Καρπ, ανακοινώνοντας την πρωτοβουλία.

Τα δύο βιβλία που προσφέρονται δωρεάν είναι το High Conflict: Why We Get Trapped and How We Get Out της Amanda Ripley, στο οποίο εξηγεί πώς οι άνθρωποι εμπλέκονται σε ατέρμονες και διόλου εποικοδομητικές συγκρούσεις και πώς μπορούν να το αλλάξουν αυτό, και το Let's Talk About Hard Things της Anna Sale, που ενθαρρύνει τους αναγνώστες να μιλήσουν για τα δύσκολα θέματα που συνήθως αποφεύγουμε.

Και τα δύο βιβλία θα είναι διαθέσιμα έως τις 31 Ιουλίου σε μορφή ebook και audiobook για αναγνώστες/τριες από τις ΗΠΑ και τον Καναδά.

Keywords
Τυχαία Θέματα