Bosch Unlimited 7 Prohygienic Aqua – Ο Απόλυτος Ήρωας Καθαριότητας 2 σε 1 που Σκουπίζει και Σφουγγαρίζει Tαυτόχρονα!

Έχεις αρχίσει να κουράζεσαι με το καθάρισμα του σπιτιού; Θέλεις μια λύση που να συνδυάζει ταχύτητα, ευκολία και αποτελεσματικότητα; Η Bosch Unlimited 7 Prohygienic Aqua είναι εδώ για να αλλάξει τα δεδομένα στην καθημερινή σου ρουτίνα καθαριότητας. Αυτή η καινοτόμος ηλεκτρική σκούπα είναι ο απόλυτος σύμμαχός σου, έτοιμη να αναλάβει δράση

και να σου προσφέρει ένα σπίτι πεντακάθαρο, χωρίς κόπο και χρονοβόρες διαδικασίες. Ανακάλυψε πώς αυτή η σκούπα θα κάνει τη ζωή σου πιο εύκολη και το σπίτι σου πιο καθαρό από ποτέ!

Εργονομία και Ευκολία στη Χρήση

Η Bosch Unlimited 7 Prohygienic Aqua είναι σχεδιασμένη με γνώμονα την εργονομία και την ευκολία χρήσης. Είναι σε μορφή στικ, πράγμα που σημαίνει ότι είναι ελαφριά και εύκολη στο χειρισμό. Μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις είτε σαν σκουπάκι χειρός για να μαζεύεις ψίχουλα και άλλα σκουπιδάκια από ψηλές επιφάνειες όπως το τραπέζι ή ο πάγκος της κουζίνας, είτε σαν ηλεκτρική σκούπα δαπέδου προσαρμόζοντας τον μακρύ σωλήνα. Ο καθαρισμός του σπιτιού δεν ήταν ποτέ ευκολότερος και πιο ξεκούραστος. Με το πάτημα ενός κουμπιού, ο σωλήνας «σπάει» περίπου στο μισό του ύψους του, σχηματίζοντας γωνία και έτσι περνάει κάτω από τα χαμηλά έπιπλα, όπως καναπέδες, πολυθρόνες ή τραπεζάκια χωρίς να χρειαστεί να σκύψεις. Τέρμα οι βαριές και δύσχρηστες σκούπες που μετατρέπουν το σκούπισμα σε δύσκολη δουλειά. Με αυτήν τη σκούπα, το καθάρισμα γίνεται παιχνιδάκι!

Σκούπισμα και Σφουγγάρισμα ταυτόχρονα

Η Bosch Unlimited 7 Prohygienic Aqua δεν είναι μια συνηθισμένη σκούπα. Σκουπίζει και σφουγγαρίζει ταυτόχρονα με ένα πέρασμα, προσφέροντάς σου βαθύ καθάρισμα σε κάθε γωνιά του σπιτιού. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να προσαρμόσεις το ειδικό πέλμα και να κολλήσεις στην κάτω του επιφάνεια, με μεγάλη ευκολία, τα αφαιρούμενα και πλενόμενα πανάκια σφουγγαρίσματος. Στη συνέχεια, γεμίζεις το αποσπώμενο δοχείο του πέλματος, χωρητικότητας 250 ml, με νερό και αν επιθυμείς προσθέτεις μερικές σταγόνες καθαριστικού. Σε λίγα δευτερόλεπτα, όλα είναι έτοιμα. Θέτεις τη συσκευή σου σε λειτουργία και απολαμβάνεις την πρωτόγνωρη εμπειρία του ταυτόχρονου σκουπίσματος και σφουγγαρίσματος. Σε περίπτωση που αναρωτιέσαι αν υπάρχει τρόπος να ελέγχεις τη ροή του νερού στα περιστρεφόμενα επιθέματα (πανάκια) και να τη ρυθμίζεις ανάλογα με τις ανάγκες σου, η απάντηση είναι καταφατική. Με το πλήκτρο water stop/water boost, ρυθμίζεις τη συχνότητα  με την οποία τα πανάκια διαβρέχονται με επιλογές από καθόλου μέχρι κάθε 10 ή 25 δευτερόλεπτα. Όχι πια κόπος και ιδρώτας για να έχεις το σπίτι σου καθαρό. Μια μόνο κίνηση και τα κάνεις όλα!

2 Πέλματα: Το Ένα για Σκούπισμα Κάθε Είδους Δαπέδου και το Άλλο για Σκούπισμα και Σφουγγάρισμα 2 σε 1

Η Bosch Unlimited 7 Prohygienic Aqua διαθέτει δύο πέλματα που καλύπτουν κάθε σου ανάγκη. Το πρώτο πέλμα AllFloorDynamicPowerBrush είναι ιδανικό για σκούπισμα κάθε είδους δαπέδου, από χαλιά μέχρι πλακάκια. Διαθέτει Φωτισμό LED σε όλο το μπροστινό μήκος του για να σου φανερώνει ακόμα και τον πιο μικρό κόκκο σκόνης. Στην κάτω πλευρά διαθέτει ειδικό κύλινδρο που μαζεύει αποτελεσματικά τις τρίχες για ακόμα καλύτερη υγιεινή ακόμα και σε σπίτια με κατοικίδια.

Το δεύτερο πέλμα είναι το θαύμα 2 σε 1 DynamicAqua mop στο οποίο αναφερθήκαμε παραπάνω, που σκουπίζει και σφουγγαρίζει ταυτόχρονα, εξοικονομώντας σου χρόνο και κόπο. Ό,τι τύπο δαπέδου και αν έχεις, αυτή η σκούπα θα το αφήσει αστραφτερό.

Πολλά Εξαρτήματα για Κάθε Ανάγκη

Η Bosch Unlimited 7 Prohygienic  Aqua έρχεται εξοπλισμένη με μια σειρά από εξαρτήματα που καλύπτουν κάθε ανάγκη καθαριότητας. Από μικρά ακροφύσια, βούρτσες για ταπετσαρίες, ειδικό εύκαμπτο ακροφύσιο για δυσπρόσιτα σημεία μέχρι ειδικά εξαρτήματα για τον καθαρισμό του αυτοκινήτου, αυτή η σκούπα έχει τα πάντα. Με τα πολλαπλά εξαρτήματα, μπορείς να καθαρίσεις κάθε επιφάνεια και γωνιά του σπιτιού σου με ευκολία και ακρίβεια. Έτσι, είτε πρόκειται για τον καθαρισμό του καναπέ, είτε για το ξεσκόνισμα των ραφιών, η Bosch Unlimited7  Prohygienic  Aqua έχει το κατάλληλο εργαλείο για κάθε δουλειά.

Φίλτρο HePA

Το φίλτρο HEPA της Bosch Unlimited 7 Prohygienic Aqua είναι ο φύλακας της καθαριότητας και της υγείας στο σπίτι σου. Κατακρατεί το 99,97% ακόμα και των πιο μικρών σωματιδίων σκόνης και αλλεργιογόνων, αφήνοντας τον αέρα του σπιτιού σου πεντακάθαρο. Έτσι, όχι μόνο το σπίτι σου είναι καθαρό, αλλά και ο αέρας που αναπνέεις είναι υγιεινός.

Περισσότερα Χαρακτηριστικά

Ο ισχυρός κινητήρας της Bosch Unlimited 7 Prohygienic Aqua  όχι μόνο προσφέρει τα βέλτιστα αποτελέσματα αλλά και έχει μακροχρόνια διάρκεια ζωής. Γι ‘αυτό και παρέχεται 10ετής εγγύηση κινητήρα.

Επιπλέον, παρέχεται Parking Clip ώστε να μπορείς να κρεμάς τη σκούπα σου στον τοίχο χωρίς να θυσιάζεις καθόλου από τον αποθηκευτικό σου χώρο, ενώ σημαντικό είναι να αναφερθεί ότι κατά το άδειασμα του δοχείου και του κάδου, δεν έρχεσαι καθόλου σε επαφή με νερό και σκόνη.

Τέλος, η μπαταρία 3.0 Αh σου παρέχει αρκετή αυτονομία για να καθαρίσεις αποτελεσματικά τον χώρο σου πριν την επόμενη επαναφόρτιση.

Με την ηλεκτρική σκούπα Unlimited 7 Prohygienic Aqua της Bosch, το καθάρισμα του σπιτιού σου γίνεται πιο εύκολο, γρήγορο και αποτελεσματικό από ποτέ. Είτε σκουπίζεις, είτε σφουγγαρίζεις, είτε χρησιμοποιείς τα πολυάριθμα εξαρτήματα, αυτή η σκούπα θα γίνει η αγαπημένη σου συσκευή.

Ειλικρινά, δεν θα ήθελες έναν προσωπικό ήρωα καθαριότητας που να κάνει τη σκληρή δουλειά για εσένα; Τώρα, ο αγαπημένος σου βοηθός καθαρίζει κάθε γωνιά του σπιτιού σου με μια μόνο κίνηση. Τι περιμένεις λοιπόν; Απόκτησε την Unlimited 7 Prohygienic Aqua της Bosch σήμερα και κάνε τη ζωή σου πιο καθαρή και πιο άνετη! Και αν κάποιος σε ρωτήσει πώς καταφέρνεις να έχεις το σπίτι σου πάντα τόσο καθαρό, μπορείς να απαντήσεις απλά: «Έχω τα μυστικά μου!».

The post Bosch Unlimited 7 Prohygienic Aqua – Ο Απόλυτος Ήρωας Καθαριότητας 2 σε 1 που Σκουπίζει και Σφουγγαρίζει Tαυτόχρονα! appeared first on Κωτσόβολος Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα