Αξιόπιστη Συντήρηση Κλιματιστικών Από τον Κωτσόβολο για Απόλυτη Άνεση και Υγιεινή Όλο τον Χρόνο

Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών. Ήδη έχει ξεκινήσει να προσφέρει τις πρώτες πινελιές του με ημέρες που η θερμοκρασία ξεπέρασε τα συνηθισμένα για την εποχή όρια. Λογικά, η πρώτη σου σκέψη όταν αρχίσουν για τα καλά οι ζέστες θα είναι να ανάψεις το κλιματιστικό σου για να δροσιστείς. Μπορεί τον χειμώνα να έχεις πολλές άλλες επιλογές για να ζεσταθείς, τι γίνεται όμως το καλοκαίρι; Όσο καλή μόνωση και να έχει ένα σπίτι, όταν έξω έχει 40+ βαθμούς, ένα κλιματιστικό που δουλεύει σωστά είναι απολύτως απαραίτητο για να

έχεις άνεση και να μην αισθάνεσαι δυσφορία ή εξάντληση λόγω της ζέστης. Όχι μόνο εσύ αλλά και όλα τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Θα καταφύγεις σε λύσεις όπως ο ανεμιστήρας; Τα ανοιχτά παράθυρα; Τη βεντάλια; Ναι μεν προσφέρουν μια “ανακούφιση”, αλλά δεν λύνουν το πρόβλημα. Επιπλέον, πρέπει να βρεις έναν τρόπο να απαλλάξεις τον χώρο σου από την αφρικανική σκόνη που εμφανίζεται ολοένα και συχνότερα στην ατμόσφαιρα των χωρών της Μεσογείου. Αποτελείται από οξείδια του πυριτίου και οξείδιο του σιδήρου και άλλες ανόργανες ενώσεις που προκαλούν δυσφορία και βλάπτουν την υγεία σου. Το κλιματιστικό λοιπόν είναι μονόδρομος και για να έχεις τη σιγουριά πως δεν θα σε “αφήσει” σε καμία περίπτωση, καλό θα είναι να το φροντίζεις τακτικά. Πως; Με την υπηρεσία συντήρησης και απολύμανσης του Κωτσόβολου.

Τα οφέλη της συντήρησης και απολύμανσης του κλιματιστικού

Όπως κάθε συσκευή, έτσι και το κλιματιστικό σου χρειάζεται τακτική συντήρηση για να συνεχίσει να σου προσφέρει τις υπηρεσίες του για όσο το δυνατό μεγαλύτερο διάστημα με βάση τις προδιαγραφές λειτουργίας του. Τα οφέλη είναι πολλαπλά και επεκτείνονται στην προστασία του περιβάλλοντος, με παράλληλη εξοικονόμηση ρεύματος, άρα και χρημάτων.

Επιλέγοντας τον Κωτσόβολο για τη συντήρηση – απολύμανση του κλιματιστικού έχεις:

Επιμήκυνση του χρόνου ζωής της συσκευής

Η σωστή συντήρηση του κλιματισμού μπορεί να συμβάλει στην παράταση της διάρκειας ζωής του, επομένως δεν θα χρειαστεί να το αντικαταστήσεις σύντομα. Με την πάροδο του χρόνου, ένα κλιματιστικό μπορεί να συσσωρεύσει βρωμιά, σκόνη και άλλα σωματίδια που φθείρουν τα εξαρτήματά του, οδηγώντας σε πρόωρες βλάβες και μειώνοντας τη διάρκεια ζωής του. Η τακτική συντήρηση, συμπεριλαμβανομένου του καθαρισμού και των επιθεωρήσεων, μπορεί να βοηθήσει στην αποφυγή αυτών των καταστάσεων και να διασφαλίσει ότι το σύστημα λειτουργεί ομαλά.

Καλύτερη απόδοση και οικονομία

Η τακτική συντήρηση του συστήματος κλιματισμού μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση της απόδοσής του, γεγονός που σου εξοικονομεί χρήματα στον λογαριασμό ρεύματος. Όταν ένα κλιματιστικό είναι καλά συντηρημένο, λειτουργεί με κορυφαία απόδοση, επιτρέποντάς του να ψύχει το σπίτι ή την επιχείρησή σου πιο αποτελεσματικά. Ένας επαγγελματίας τεχνικός μπορεί να καθαρίσει και να λιπάνει τα μέρη του συστήματός σου, να ελέγξει για τυχόν διαρροές και να διασφαλίσει ότι το φίλτρο αέρα είναι καθαρό, γεγονός που μπορεί να βελτιώσει τη συνολική απόδοση.

Προστασία από ιούς και βακτήρια

Με τον καιρό, όσο ποιοτικό και αν είναι ένα κλιματιστικό, όσο καθαρό και αν διατηρείς το σπίτι ή το γραφείο σου, συσσωρεύονται βακτήρια και ιοί, που είναι δυνητικά επιβλαβή για την υγεία. Ειδικά αν ο ίδιος χώρος χρησιμοποιείται από ανθρώπους που πάσχουν από χρόνιες παθήσεις του αναπνευστικού, όπως το άσθμα, η μη τακτική απολύμανση του κλιματιστικού μπορεί να επιβαρύνει την κατάστασή τους. Με την απολύμανση θα εξασφαλίσεις ακόμα καλύτερη ποιότητα αέρα και αναβαθμισμένη ποιότητα ζωής για όλα τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Σε περίπτωση που προβλέπεται από τον κατασκευαστή, ο τεχνικός θα αλλάξει το φίλτρο ενεργού άνθρακα.

Αποφυγή δαπανηρών επισκευών

Όπως συμβαίνει με όλες τις συσκευές, το να αγνοήσεις μια μικρή δυσλειτουργία ή βλάβη που φαινομενικά δεν επηρεάζει σε σημαντικό βαθμό τη λειτουργία της, μπορεί στο μέλλον να οδηγήσει σε κάτι μεγαλύτερο, με κόστος που μπορεί να είναι δυσβάσταχτο για τον προϋπολογισμό σου. Το καλοκαίρι αναμένεται ζεστό και σίγουρα θέλεις να αποφύγεις τη δυσάρεστη κατάσταση να μείνεις χωρίς κλιματιστικό έστω και για λίγα λεπτά στο μέσον ενός καύσωνα. Η πρόληψη είναι πάντοτε προτιμότερη από την καταστολή. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει με τη συντήρηση και την επισκευή.

Αίσθημα Άνεσης

Γνωρίζοντας ότι το κλιματιστικό σου είναι καλά συντηρημένο και ότι λειτουργεί δίχως προβλήματα αποκτάς ηρεμία. Θα μπορέσεις να απολαύσεις ένα άνετο και ξέγνοιαστο καλοκαίρι χωρίς το άγχος από απροσδόκητες βλάβες ή υψηλούς λογαριασμούς ενέργειας. Η τακτική συντήρηση παρέχει τη βεβαιότητα ότι το κλιματιστικό είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις που του θέτουν οι υψηλές θερμοκρασίες, σου προσφέρει όλη την απαραίτητη ψύξη τη στιγμή που τη χρειάζεσαι, με χαμηλότερο θόρυβο και κυρίως, οικονομικά, για να μην σκέφτεσαι την τσέπη σου κάθε φορά που πατάς το πλήκτρο ON.

Γιατί να επιλέξεις τον Κωτσόβολο

Η φιλοσοφία του Κωτσόβολου επεκτείνεται παντού και στόχος είναι μια καλύτερη ζωή για τους πελάτες, τους ανθρώπους και τους συνεργάτες του.

Στο πλαίσιο αυτό έχει δημιουργήσει ένα πανελλαδικό δίκτυο εξειδικευμένων συνεργατών που εγγυάται την ολοκληρωμένη συντήρηση των κλιματιστικών σου. Ο αδειοδοτημένος τεχνικός που θα σε επισκεφτεί, δεν θα προβεί απλά σε εργασίες συντήρησης, αλλά θα ελέγξει και λεπτομερώς τη λειτουργία των συσκευών σου. Όταν ολοκληρώσει τις εργασίες του θα σου παραδώσει το ειδικό έντυπο συντήρησης – απολύμανσης με υπογραφή και σφραγίδα, το οποίο στη συνέχεια θα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ως πιστοποίηση για να συνεχίσει να ισχύει η εγγύηση που προσφέρει ο κατασκευαστής. Ακόμα, δεν θα αποχωρήσει πριν φροντίσει ο χώρος να είναι καθαρός και τακτοποιημένος.

Για την παροχή υπηρεσιών στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο, ο εξοπλισμός που χρησιμοποιούν οι τεχνικοί της Κωτσόβολος απολυμαίνεται καθημερινά, ενώ λαμβάνονται και ενισχυμένα μέτρα προστασίας και ατομικής υγιεινής.

Πώς θα αγοράσω την υπηρεσία συντήρησης και απολύμανσης κλιματιστικών

Ένας τρόπος να αγοράσεις την υπηρεσία συντήρησης και απολύμανσης κλιματιστικών είναι να μπεις στο site της Κωτσόβολος και να ακολουθήσεις τρία απλά βήματα. Προσθέτεις την υπηρεσία στο καλάθι αγορών σου, λαμβάνεις SMS με την ημερομηνία επίσκεψης του τεχνικού και τέλος επιβεβαιώνεις το ραντεβού.

Εναλλακτικά, μπορείς να επικοινωνήσεις με το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρείας στο 210 28 99 999 ή να έρθεις σε ένα κατάστημα Κωτσόβολος, όπου το έμπειρο προσωπικό μας θα χαρεί να σε εξυπηρετήσει.

Μην ξεχνάς ότι ο Κωτσόβολος είναι ο απόλυτος προορισμός για τη συντήρηση όλων των συσκευών σου, όχι μόνο του κλιματιστικού. Με ολοκληρωμένες λύσεις υποστήριξης φροντίζουμε για την επέκταση του κύκλου ζωής των συσκευών σου, κάνοντας δυνατή τη δίχως προβλήματα λειτουργία της και την αντοχή στον χρόνο, με δοκιμασμένες λύσεις σε τεχνικά ζητήματα, αλλά και προληπτική συντήρηση.

The post Αξιόπιστη Συντήρηση Κλιματιστικών Από τον Κωτσόβολο για Απόλυτη Άνεση και Υγιεινή Όλο τον Χρόνο appeared first on Κωτσόβολος Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα