To Αριστοτέλειο Κολλέγιο στο επιχειρηματικό και οικονομικό Πολυσυνέδριο Money Show

12:56 3/2/2023 - Πηγή: Sch

Το Σάββατο 28/01/2023 και ώρα 17:30 – 20:00

αντιπροσωπεία μαθητών του Αριστοτελείου Κολλεγίου παρευρέθηκε στο επιχειρηματικό και οικονομικό Πολυσυνέδριο Money Show, που αποτελεί ένα  σημαντικό οικονομικό γεγονός της Βόρειας Ελλάδας.

Ειδικότερα, παρακολούθησε  την εισήγηση «Τα πράσινα επαγγέλματα του μέλλοντος», με φορείς διοργάνωσης το Ελληνοϊταλικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης - ΔΙΠΑΕ- Διοικούσα επιτροπή

ν. Θεσ/νίκης Γραμματεία Κλιματικής Αλλαγής.

Η δράση αυτή εντάσσεται στο πνεύμα της εξωστρέφειας, τη βιωματικής μάθησης και της αφομοίωσης αξιών από την εκπαιδευτική κοινότητα μέσα από δράσεις και προγράμματα. Άλλωστε, σε έναν κόσμο διαρκών αλλαγών, η εκπαίδευση και το σχολείο καλούνται να ανταποκριθούν σε όλο και μεγαλύτερες απαιτήσεις.

Το Αριστοτέλειο Κολλέγιο προσπαθεί να ενημερώνει τους μαθητές του για όλα τα σημαντικά ζητήματα και θέματα που απασχολεί το σύνολο της κοινωνίας σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο. Παράλληλα, καλλιεργεί την  επαγγελματική πληροφόρηση  ως πλαίσιο ενός σοβαρού προβληματισμού από τους μαθητές ώστε η επιλογή του επαγγέλματος να γίνεται  με γνώμονα τα ενδιαφέροντα και τις κλίσεις τους.

Συντονιστής της δράσης ήταν ο κος Ιακωβίδης Γιώργος, καθηγητής Φυσικής του Αριστοτελείου Κολλεγίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα