Βιογράφος: Ο Μπιλ Γκέιτς δεν ήταν «σπασίκλας», διοργάνωσε τρελά στριπ - πάρτι

Ο βιογράφος Τζ. Ουάλας αποκαλύπτει έναν... άγνωστο Μπιλ Γκέιτς

Ο Μπιλ Γκέιτς και η σύζυγός του, Μελίντα, πήραν διαζύγιο ύστερα από 27 χρόνια γάμου και ο Τύπος έχει πάρει φωτιά.    

Την ώρα που οι δυο δισεκατομμυριούχοι βομβαρδίζονται από τα δημοσιεύματα και τις προσπάθειες των παπαράτσι ν’ αλιεύσουν το παραμικρό, ο Τζέιμς Ουάλας, ένας δημοσιογράφος - βιογράφος που τη δεκαετία του ’90 έγραψε δυο βιβλία για τον συνιδρυτή του τεχνολογικού κολοσσού «Microsoft», φέρνει στο φως

της δημοσιότητας άγνωστες πτυχές της ζωής του Αμερικανού μεγιστάνα.

Πολλοί μπορεί να έχουν φανταστεί πως ο Γκέιτς δεν υπήρξε γλεντζές, αλλά ο Τζέιμς Ουάλας αποκαλύπτει πως «δεν ήταν καθόλου σπασίκλας». Το αντίθετο μάλιστα.

Ο βιογράφος αναφέρει στη Daily Mail πως ο Γκέιτς διοργάνωσε πάρτι στα οποία οι καλεσμένοι ήταν γυμνοί και για τα οποία προσελάμβανε πολλές στριπτιζέζ και μάλιστα αναρωτιέται εάν θα τα επαναφέρει τώρα που ο γάμος του τελείωσε.

«Πολλά από τα τότε παιδιά της Microsoft ήταν νεαρά παιδιά, κι έκαναν ''άγρια'' πάρτι. Έπαιρναν στριπτιζέζ στο Σιάτλ και πήγαιναν στο σπίτι του Μπιλ», αναφέρει.

Δεν ήταν «παπαδοπαίδι» τότε, έκανε τη ζωή του, λέει χαρακτηριστικά και αποκαλύπτει πως ο Γκέιτς δεν διοργάνωνε πάντα τέτοιου είδους πάρτι, παρά επισκεπτόταν και νυχτερινά μαγαζιά όπου υπήρχε αυτού του είδους η διασκέδαση.

Ο Ουάλας δίνει λεπτομέρειες, κάνοντας λόγο για περιβόητα πάρτι στην εξωτερική πισίνα του σπιτιού του δισεκατομμυριούχου, όπου καλεσμένοι και στριπτιζέζ διασκέδαζαν γυμνοί.

Παραπέμπει, δε, σε μαρτυρίες φίλων του μεγιστάνα, κατά τους οποίους ο Γκέιτς έκανε διάφορα με άλλες γυναίκες όταν ήταν μαζί με τη Μελίντα, προτού παντρευτούν. Αυτό, προσθέτει, φαίνεται πως άλλαξε μετά από τον γάμο τους.

Μάλιστα, ο ίδιος ο Γκέιτς φέρεται να παραδέχθηκε τα παραστρατήματά του και παράλληλα να δήλωσε υπερήφανος που δεν τα συνέχισε μετά από τον γάμο του.

Πάντως, οι δύο δισεκατομμυριούχοι δεν έχουν αφεθεί στην ησυχία τους ούτε λεπτό από τη στιγμή που ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους.

Γι’ αυτόν τον λόγο, η Μελίντα νοίκιασε το Calivny Island στη Γρενάδα της Καραϊβικής, έναντι 132.000 δολαρίων τη βραδιά, γεγονός που άνοιξε περαιτέρω την όρεξη των σκανδαλοθηριών ΜΜΕ.

ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣMICROSOFTΠΑΡΤΙΗΠΑΕΙΔΗΣΕΙΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα