Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Κόκκινος διάβολος» μέχρι το 2022 ο Έντισον Καβάνι

Παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έως το καλοκαίρι του 2022 θα παραμείνει ο Έντισον Καβάνι, ο οποίος υπέγραψε με τους «κόκκινους διάβολους».

Την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έβαλε ο Έντισον Καβάνι ο οποίος θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο «Ολντ Τράφορντ» έως το καλοκαίρι του 2022,

δηλαδή για έναν ακόμη χρόνο.

Ο Ουρουγουανός άσσος έπειτα από την συνάντησή του με τους ανθρώπους της ομάδας ανακοινώθηκε επίσημα από τον σύλλογο, δηλώνοντας συγκινημένος από την στήριξη που του δείχνουν οι φίλαθλοι της ομάδας αλλά και χαρούμενος για το γεγονός ότι θα συνεχίσει να φορά την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Πιο συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως ο Έντινσον Καβανι συμφώνησε στην επέκταση του συμβολαίου για ένα ακόμη χρόνο και θα μείνει στο κλαμπ έως τον Ιούνιο το 2022. Ο Καβάνι έχει σκοράρει 15 τέρματα αυτή τη σεζόν και ήταν πρωταγωνιστείς σε πολλά ευρωπαϊκά αλλά και παιχνίδια της Premier League».

{https://twitter.com/ManUtd/status/1391785339434545154}

Μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας αυτής, ο Καβάνι τόνισε:

«Στη διάρκεια της σεζόν, ανέπτυξα μια τρομερή σχέση με το κλαμπ και όσα αντιπροσωπεύει. Αισθάνομαι ένα βαθύ δέσιμο με τους συμπαίκτες μου αλλά και το τιμ που δουλεύει πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας. Μου δίνουν έξτρα κίνητρο κάθε μέρα και ξέρω πως μαζί τους μπορούμε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα.

Από την πρώτη στιγμή που έφτασαν ένιωσα την εμπιστοσύνη του προπονητή. Σαν παίκτης αυτή η πίστη σου δίνει την καλύτερη ευκαιρία να παίξεις αρκετά καλά και θέλω να τον ευχαριστήσω για αυτό.

Έχω συγκινηθεί από το πόσο ήθελαν οι οπαδοί μας να μείνω εδώ και θα κάνω τα πάντα για τους δώσω χαρά και ευτυχία με την απόδοση μου μέσα στο γήπεδο. Δεν είχε τη δυνατότητα να παίξω μπροστά σε ένα γεμάτο "Old Trafford" και αυτό είναι κάτι που ανυπομονώ».

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤΣΥΜΒΟΛΑΙΟΑΝΑΝΕΩΣΗ
Keywords
Τυχαία Θέματα