Στην Κέρκυρα ο Μητσοτάκης - «Θερμή υποδοχή» από σωματεία και εργαζόμενους

Στην Κέρκυρα βρίσκεται από τις 11 το πρωί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Πρώτη στάση του πρωθυπουργού ήταν το Αχίλλειο.

Στην Κέρκυρα βρίσκεται σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά την επίσκεψη του στα Ιωάννινα.

Σύμφωνα με το corfutvnews.gr, ο πρωθυπουργός, που ήρθε με ελικόπτερο και συνοδευόταν από την Υπουργό Πολιτισμού Λίνα

Μενδώνη, ξεκίνησε αμέσως τις επισκέψεις.

Μεταξύ άλλων ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε το το Αχίλλειο και την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, από όπου έκανε και δηλώσεις.

Πρώτη στάση του ήταν το Αχίλλειο όπου ξεναγήθηκε στους χώρους και τον κήπο του μουσείου.

«Ντροπή για την Κέρκυρα να βρίσκεται το Αχιλλείο σε αυτή την κατάσταση» επεσήμανε ο πρωθυπουργός, σύμφωνα με το τοπικό Μέσο.

Η ίδια ιστοσελίδα μετέδωσε νωρίτερα σήμερα πως «θερμή» υποδοχή επιφύλαξαν στον πρωθυπουργό σωματεία, εργαζόμενοι και φορείς, καθώς από νωρίς το πρωί πραγματοποιούν συγκεντρώσεις, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τα οικονομικά μέτρα που έχουν εξαγγελθεί, τα οποία, σύμφωνα με τους ίδιους, δεν επαρκούν.

ΣΥΡΙΖΑ: Η ανοχή της ελληνικής κοινωνίας έναντι της κυβέρνησης εξαντλείται

Το γεγονός αυτό έσπευσε μλιστα νσ σχολιάσει ο ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας πως «στη σημερινή του επίσκεψη στην Κέρκυρα ο πρωθυπουργός είχε την ευκαιρία να δει πού οδηγεί η πολιτική της κυβέρνησής του: εργαζόμενοι στο δρόμο, επιχειρηματίες σε απόγνωση, ένα νησί στη δίνη της ύφεσης».

«Αυτό είναι το αποτέλεσμα της κυβερνητικής επιλογής, να αφήσει την κρίση να βαθαίνει δίχως μέτρα ενεργητικής στήριξης των χιλιάδων εργαζομένων στην εστίαση και στον τουρισμό», προσθέτει η αξιωματική αντιπολίτευση.

«Οι εργατικές συγκεντρώσεις στην Κέρκυρα φανερώνουν ότι η ανοχή της ελληνικής κοινωνίας έναντι της κυβέρνησης εξαντλείται μέρα με τη μέρα. Η φωνή της κοινωνίας δυναμώνει. Και αυτή τη φωνή, καμία κατασταλτική νομοθεσία και κανένας καλοταϊσμένος προπαγανδιστικός μηχανισμός δεν μπορεί να την καταπνίξει», καταλήγει η ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα