ΑΠΟΕΛ: Η πόρτα της εξόδου παραμένει ανοιχτή

Η πόρτα της εξόδου δεν έκλεισε στον ΑΠΟΕΛ. Έφυγαν πάρα πολλοί ποδοσφαιριστές, ενώ τον ίδιο δρόμο αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλοι. Το θέμα είναι πόσοι, με την κάθε περίπτωση να διαφέρει. Εννοείται ότι η ομάδα θα πρέπει να είναι έτοιμη για όλα τα ενδεχόμενα.  

Τα δεδομένα με τους Σάβιτς και Βούρο παραμένουν ρευστά και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τις εξελίξεις. Οι δυο ποδοσφαιριστές πήραν περαιτέρω άδεια προκειμένου να βρουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους, όμως, δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό τη δεδομένη χρονική

στιγμή. Ο ΑΠΟΕΛ «καίγεται» κυρίως για την περίπτωση του Σέρβου αμυντικού, ο οποίος διατηρεί ακόμη δυο χρόνια συμβόλαιο και είναι από τους υψηλόμισθους της εταιρείας. Αν έπρεπε να γίνει μια πρόβλεψη είναι ότι τουλάχιστον ο ένας από τους δυο θα αποχωρήσει.

Οι άλλοι δυο ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στη... ζυγαριά είναι οι Νικόλας Ιωάννου και Μούσα Τάμαρι. Τα δεδομένα με τους δυο είναι λίγο πολύ γνωστά. Ο Κύπριος διεθνής αμυντικός έχει πρόταση από τη Φόρεστ, ωστόσο τη δεδομένη χρονική περίοδο δεν ικανοποιεί τον ΑΠΟΕΛ. Βέβαια, η Αγγλική ομάδα έχει άλλες προτεραιότητες, αφού βρίσκεται σε πολύ καλή θέση και θα διεκδικήσει μέσω μπαράζ την άνοδο της στην Πρέμιερ Λιγκ.

Όσον αφορά στον Μούσα Τάμαρι το σίγουρο είναι ότι επιθυμεί να αποχωρήσει. Φέτος ή του χρόνου ο Ιορδανός θα είναι εκτός Αρχαγγέλου. Αυτό δείχνει η συμπεριφορά του. Το θέμα είναι με ποιο τρόπο θα αποχαιρετήσει τον ΑΠΟΕΛ. Και τα δεδομένα είναι τρία.

Θα υπογράψει νέο συμβόλαιο προκειμένου η εταιρεία να είναι σε θέση ισχύος στις διαπραγματεύσεις με τις ενδιαφερόμενες ομάδες; Θα παραχωρηθεί τώρα με οποιοδήποτε κόστος ή θα μείνει στην ομάδα και το ερχόμενο καλοκαίρι θα αποχωρήσει χωρίς κανένα κέρδος για τον ΑΠΟΕΛ;
 

Keywords
Τυχαία Θέματα