Πανελλήνιες 2020: Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες των αιτήσεων

Με email οι αιτήσεις-δηλώσεις των υποψηφίων για τις Πανελλήνιες 2020. Οι προθεσμίες που ανακοινώθηκαν.

Σήμερα, Παρασκευή 27 Μαρτίου, υπογράφησαν από την υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως, οι εγκύκλιοι που αφορούν στις Αιτήσεις - Δηλώσεις των υποψηφίων (μαθητών και αποφοίτων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ) για συμμετοχή στις Πανελλήνιες

για το 2020.

Σύμφωνα με από το αρμόδιο υπουργείο, οι αιτήσεις θα υποβάλλονται μέσω email από 30/3/2020 έως 9/4/2020, προκειμένου να συλλεχθούν όλα τα απαραίτητα στοιχεία για τη διεξαγωγή των εξετάσεων.

Η άτυπη ενημέρωση από το υπουργείο Παιδείας αναφέρει επίσης πως οι ημερομηνίες διεξαγωγής των Πανελλαδικών Εξετάσεων θα εξαρτηθούν από τα δεδομένα αναφορικά με την εξάπλωση του κορονοϊού και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. Επιδίωξη παραμένει, όπως αναφέρεται, να διεξαχθούν όσο το δυνατόν πιο κοντά στις καθιερωμένες ημερομηνίες.

Υπενθυμίζεται πως κλειστά παραμένουν τα σχολεία και όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας έως και τις 10 Απριλίου, για προληπτικούς λόγους, κατόπιν εισήγησης της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας έναντι του κορονοϊού COVID-19. Αρχές του επόμενου μήνα αναμένεται να επανεξεταστεί και η παραπάνω απόφαση.

Όλες οι ειδήσεις για τον κορονοϊό στο iEidiseis.gr

Διαβάστε ακόμη:

13033: Τι πρέπει να γράφει το sms για την απαγόρευση κυκλοφορίας

Έντυπο δήλωσης μετακίνησης: Πού θα το βρείτε για εκτύπωση

Κορονοϊός: Αυτά είναι όλα τα νέα δεδομένα για τα συμπτώματα

Κορονοϊός: Έχω συμπτώματα, τι πρέπει να κάνω

Σούπερ μάρκετ: Το νέο ωράριο λειτουργίας ως τις 25 Απριλίου

Keywords
Τυχαία Θέματα