Νέο βίντεο Χαρδαλιά: Το Πάσχα μένουμε σπίτι... Αληθώς

Ο Νίκος Χαρδαλιάς στέλνει το δικό του μήνημα για τις ημέρες του Πάσχα, ενόψει του κορονοϊού και των μέτρων που είναι σε ισχύ.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς στέλνει το μήνυμα του για τις ημέρες του Πάσχα, ενόψει της πανδημίας του κορονοϊού. Συγκεκριμένα πρόκειται για ένα video στο YouTube,

που ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμό της Πολιτικής Προστασίας.

Το βίντεο ξεκινάει με μπάρες που δείχνουν τον αριθμό των θανάτων από τον κορονοϊό στην Ευρώπη, ενώ ακούγεται μια δραματική μουσική, συνοδευόμενη από τον ήχο τεχνητού αναπνευστήρα. Έπειτα, ακολουθεί το μήνυμα του υφυπουργού, ενώ από πίσω εμφανίζονται διάφορες ανοιξιάτικες εικόνες από την Ελλάδα.

Το μήνυμα για το Πάσχα:

«Αυτή είναι η μόνη μας εθνική επιτυχία, που δεν θα πανηγυρίσουμε ποτέ. Προσευχόμαστε για όλους αυτούς που "έφυγαν"... και όλος ο κόσμος να τα καταφέρει. Αυτή τη φορά όμως, η ελπίδα ξεκινά από το δικό μας σπίτι. Από την Ελλάδα. Για αυτό συνεχίζουμε να δίνουμε το παράδειγμα. Συνεχίζουμε την εθνική προσπάθεια. Και το Πάσχα, μένουμε σπίτι... Αληθώς. Οι Έλληνες θα τα καταφέρουμε όλοι μαζί. Καλή Ανάσταση. Τις ζωές μας θα τις πάρουμε πίσω».

Όλες οι ειδήσεις για τον κορονοϊό στο iEidiseis.gr

Διαβάστε ακόμη:

13033: Τι πρέπει να γράφει το sms για την απαγόρευση κυκλοφορίας

Έντυπο δήλωσης μετακίνησης: Πού θα το βρείτε για εκτύπωση

Κορονοϊός: Αυτά είναι όλα τα νέα δεδομένα για τα συμπτώματα

Κορονοϊός: Έχω συμπτώματα, τι πρέπει να κάνω

Σούπερ μάρκετ: Το νέο ωράριο λειτουργίας ως τις 25 Απριλίου

Keywords
Τυχαία Θέματα