«Έρωτας στην καραντίνα» μετά τις «Άγριες Μέλισσες»

Μία μίνι διακτυακή σειρά δημιούργησαν οι δημιουργοί της επιτυχημένης δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες», φτιαγμένη από «πραγματικούς» ανθρώπους και τα κινητά τους.

 

Τη μίνι διακτυακή σειρά «30 seconds» δημιούργησαν οι δημιουργοί της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες». O Σπύρος Μιχαλόπουλος, σκηνοθέτης των «Μελισσών», και οι «Θεατρικές Σκηνές» ένωσαν τις δυνάμεις τους για την πρωτότυπη μίνι σειρά σε ιδέα και σενάριο της Πηνελόπης Κουρτζή και της Αυγής Βάγια την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε στο «Youfly.com».

Η θεματική της σειράς αφορά στον έρωτα στα χρόνια της πανδημίας του κορονοϊού, καθώς αφηγείται την ιστορία δύο ανθρώπων, ενός άντρα και μιας γυναίκας, που γνωρίζει ο ένας τον άλλον από τα social media σε καιρό καραντίνας. Ακολουθεί ό ένας τον άλλον και αναπτύσσουν μια διαδικτυακή σχέση, διαφορετική από αυτές που συνήθως δημιουργούμε στην καθημερινότητα μας.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους η Ζαχαρούλα Βαλαβάνη και ο Αλέξανδρος Δαβιλάς. Οι δύο ηθοποιοί ζουν έναν έρωτα με πολύ συναίσθημα, ανατροπές, συμπτώσεις αλλά και γέλιο και μαζί τους μπορεί να ταυτιστεί ο καθένας μας μάλλον, μετά και την περίοδο αυτοπεριορισμού που περάσαμε όλοι μας προσφάτως.

Δείτε το trailer:

{https://youtu.be/E8_QQSUNiTA}

Δείτε το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 για τη μίνι σειρά:

Keywords
Τυχαία Θέματα