Κωτσόβολος: Ανοιχτά τα καταστήματα από 4 Μαΐου, πώς λειτουργούν

Ανοιχτά είναι τα καταστήματα της Κωτσόβολος. Δείτε πως λειτουργούν και ποιο είναι το ωράριο λειτουργίας.

Ανοιχτά είναι τα καταστήματα της Κωτσόβολος από σήμερα Δευτέρα 4 Μαΐου.

«Επιστρέφουμε τη Δευτέρα 04/05! Στα καταστήματά μας έχουν ληφθεί κατ’ ελάχιστον όλα τα προβλεπόμενα μέτρα από τις αρχές για την ασφαλή περιήγηση και εξυπηρέτησή σας.

Στην είσοδο των καταστημάτων δίνονται κάρτες εισόδου για ελεγχόμενη ροή των επισκεπτών, τηρείται κατ’ ελάχιστον απόσταση 2μ, αντισηπτικά υγρά βρίσκονται σε διάφορα σημεία εντός των καταστημάτων,

έχουν τοποθετηθεί Plexiglass στα ταμεία και στους χώρους service &παραλαβής εμπορευμάτων ενώ μπορείτε να ολοκληρώσετε την αγορά σας ανέπαφα με χρήση κάρτας με την υπηρεσία Pay Express και να λάβετε την απόδειξή σας με sms. Επιπλέον, οι χώροι καθαρίζονται σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Σας παρακαλούμε με τη σειρά μας να τηρείτε αυστηρά τα μέτρα ατομικής ευθύνης και υγιεινής και προτείνουμε να εισέρχεστε με μάσκα στα καταστήματά μας», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Ταυτόχρονα οι πελάτες ενημερώνονται: «Η επιστροφή στην καθημερινότητα απαιτεί την προσαρμογή μας στις νέες συνθήκες και στα νέα δεδομένα. Στην Κωτσόβολος από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκαν τα απαραίτητα μέτρα για τη σωστή διεκπεραίωση των υπηρεσιών μας υιοθετήσαμε ένα σύστημα λειτουργίας θέτοντας σε πρώτο πλάνο την προστασία όχι μόνο των υπαλλήλων μας αλλά και όλων των καταναλωτών που μας επιλέγουν καθημερινά για τις αγορές τους.

Στο ίδιο πλαίσιο θα συνεχίσουμε και σε αυτή τη νέα «εποχή» που επιτρέπει την έναρξη των καταστημάτων λιανικής, μένοντας πιστοί στις οδηγίες που έχουν ορίσει οι αρμόδιες αρχές. Όλα τα καταστήματά μας έχουν εφοδιαστεί με τα απαραίτητα προϊόντα απολύμανσης, η είσοδος σε αυτά θα γίνεται με βάση τους κανονισμούς, τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις και τα μέτρα καθαριότητας και αποφυγής επαφών στις συναλλαγές.

Επίσης, συνεχίζουμε την τηλε-εργασία για την πλειοψηφία των υπαλλήλων μας σε υποστηρικτικές υπηρεσίες.

Τέλος, μέρος της καθημερινότητάς μας εξακολουθούν να αποτελούν οι ανέπαφες παραδόσεις, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα υγειονομικής προστασίας, διατηρώντας πάντα απόσταση 2 μέτρων και χωρίς να υπάρχει άμεση επαφή με τον παραλήπτη του προϊόντος. Ο στόλος μας διαθέτει τον απαραίτητο εξοπλισμό, ενώ ο εξοπλισμός που έρχεται σε επαφή με τα εμπορεύματα απολυμαίνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για τη λειτουργία και την ασφάλεια.

1. Καταστήματα

Τα καταστήματα μας θα μπορούν να σας εξυπηρετούν από 4 Μαΐου

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Εξυπηρέτηση και αγορές ΜΟΝΟ στις κατηγορίες τηλεφωνίας, Προσωπικών υπολογιστών (Laptops &Desktops), Tablets, Εκτυπωτές, Περιφερειακά και Αξεσουάρ.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Στα καταστήματα μας μπορείτε να κάνετε συναλλαγές, συνδέσεις κινητής τηλεφωνίας και επισκευές μόνο των παραπάνω κατηγοριών προϊόντων.

Επίσης μπορείτε να κάνετε την παραλαβή και πληρωμή προϊόντων μόνο των παραπάνω κατηγοριών που έχετε παραγγείλει στο www.kotsovolos.gr με την υπηρεσία collect@store ή τηλεφωνικά.

Η συντριπτική πλειοψηφία των συναλλαγών γίνεται με την υπηρεσία Pay Express, χωρίς καμία επαφή και με αποστολή του παραστατικού ηλεκτρονικά. Σε κάθε άλλη περίπτωση, οι κανόνες των συναλλαγών είναι αυστηροί και γίνεται αποφυγή κοινής χρήσης αντικειμένων.

Τα καταστήματα μας στο The Mall Athens και River West στην Αθήνα, στην Περιβόλα Πάτρας και το K-Spot στο Αεροδρόμιο της Ρόδου ΔΕΝ είναι ανοικτά μέχρι νεωτέρας».

Στα καταστήματα υπάρχει ειδική σηματοδότηση με τα μέτρα ασφαλείας και περιήγησης με ειδικό χρώμα ώστε να είναι εύκολα αντιληπτά.

Κάρτες εισόδου και ελεγχόμενη ροή εισερχομένων επισκεπτών

Αντισηπτικά υγρά σε όλο το κατάστημα για χρήση από τους επισκέπτες και το προσωπικό

Προστατευτικά Plexiglas στα Ταμεία και στους χώρους Service &Παραλαβής εμπορευμάτων.

Τήρηση κατ’ ελάχιστον απόσταση 2 μέτρων που αφορά όλους τους επισκέπτες και το προσωπικό.

Ανέπαφες συναλλαγές με το Pay Express και ηλεκτρονική αποστολή των παραστατικών, ή αποφυγή επαφής κοινών αντικειμένων σε περίπτωση άλλου τρόπου πληρωμής.

Keywords
Τυχαία Θέματα