Επίθεση με βιτριόλι: Η έρευνα έχει καταλήξει σε συγκεκριμένα πρόσωπα - «Τίποτα δεν έγινε εν θερμώ»

«Η έρευνα έχει καταλήξει σε συγκεκριμένα πρόσωπα και καταστάσεις γύρω από το περιβάλλον της Ιωάννας», δήλωσε γγ Ειδικών Φρουρών, Στ. Μαυροειδάκος, που υποστήριξε πως η επίθεση με το βιτριόλι ήταν πολύ καλά δουλεμένη. 

Ο γενικός γραμματέας Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος, μίλησε στο Mega για τις εξελίξεις που υπάρχουν στη υπόθεση της επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, η οποία έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Ο κ. Μαυροειδάκος τόνισε πως η ΕΛ.ΑΣ. εξακολουθεί να ερευνά το έγκλημα με αταλάντευτη μεθοδικότητα, διότι θέλει ν’ αποκλείσει το ενδεχόμενο οποιουδήποτε λάθους που ενδέχεται να γίνει υπό την πίεση της δημοσιότητας την οποία έχει λάβει το γεγονός.

«Η έρευνα έχει καταλήξει σε συγκεκριμένα πρόσωπα και καταστάσεις γύρω από το περιβάλλον της Ιωάννας», σημείωσε ο κ. Μαυροειδάκος, ο οποίος εξήγησε πως η εν λόγω επίθεση δεν ήταν μια πράξη που έγινε βιαστικά και χωρίς προμελέτη.

«Τα στοιχεία δείχνουν ότι η απόφαση για τη συγκεκριμένη επίθεση δεν πάρθηκε εν θερμώ», συμπλήρωσε.

Οι έρευνες για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό της συγκεκριμένης γυναίκας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο ύπαρξης ηθικού αυτουργού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού «Star», οι έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας έχουν εστιάσει σε μία τηλεφωνική κλήση, η οποία συνδέει την ύποπτη με την επίθεση.

Πρόκειται για τηλεφώνημα τ’ οποίο έγινε σε ταξί, μέσο τ’ οποίο εκτιμάται πως χρησιμοποίησε η μαυροφορεμένη γυναίκα, προκειμένου να μεταβεί στο σημείο της επίθεσης.

Με βάση τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, η επίμαχη κλήση έγινε από καρτοτηλέφωνο.

Παράλληλα, οι Αρχές εξετάζουν όλες τις κάμερες ασφαλείας, οι οποίες βρίσκονται στη διαδρομή που ακολούθησε το ταξί.

Παράλληλα, στοιχεία αναμένεται να προκύψουν και από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, αν και δεν αποκλείεται η δράστις να μετέβη στο σημείο δίχως κινητό τηλέφωνο, ώστε να μην καταγραφεί το στίγμα της.

Σημειώνεται, τέλος, πως η επίθεση συνέβη το πρωί της 20ής Μαΐου, κατά τη μετάβαση της 34χρονης στον χώρο εργασίας της στην Καλλιθέα.

Keywords
Τυχαία Θέματα