Νάνσυ Παραδεισανού: Πέρασα δύσκολα στην καραντίνα, χρειάστηκα την ψυχολόγο μου

Για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε εν μέσω καραντίνας μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο 2Night Show η Νάνσυ Παραδεισανού.

Η Νάνσυ Παραδεισανού, που με τον μοναδικό της τρόπο παρουσιάζει τα νέα της showbiz στην εκπομπή «Το Πρωινό», βρέθηκε στο «The 2Night Show» και αποκάλυψε όσο δύσκολα βίωσε την καραντίνα, παθαίνοντας κρίσεις πανικού ενώ αναφέρε πως σκέφτηκε ακόμα και να παντρευτεί, επειδή δεν αντέχει τη μοναξιά.

«Τρελάθηκα

όταν άκουσα ότι πρέπει να κλειστούμε στα σπίτια μας. Έπαθα κρίση πανικού. Το χειρότερο ήταν ότι δεν με πίστευε κανένας. Έπρεπε να πείσω τους άλλους ότι δεν είμαι καλά. Όλοι με έχουν συνηθίσει να γελάω, να είμαι χαρούμενη, κανείς δεν πίστευε ότι δεν είμαι καλά. Δεν ήξερα πώς να το εξηγήσω. Πέρασα ατελείωτες ώρες κλαίγοντας. Δεν μπορούσα να δω τους στενούς μου ανθρώπους και μου κόστισε στενά», εξομολογήθηκε η δημοσιογράφος

«Μέχρι πρότινος με τις γειτόνισσες μου είχαμε μια καλημέρα αλλά με την καραντίνα γίναμε φίλες» σύμπλήρωσε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να διαπιστώνει πώς το πρόβλημα της είναι πώς δεν αντέχει τη μοναξιά με την ίδια να απαντά πώς σκέφεται το γάμο για αυτό το λόγο.

Keywords
Τυχαία Θέματα