Στάνκογλου: «Έμενα με μια γιαγιά και τα επτά εγγόνια της σε μια παράγκα»

Ο αγαπημένος ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την περιπέτειά του κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού του στη Γουατεμάλα και για το μέλλον του τις «Άγριες Μέλισσες».  

Ο Γιάννης Στάνκογλου ήταν προσκεκλημένος στην εκπομπή «The 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου, στον οποία αποκάλυψε ιστορίες από τη ζωή του.

Παράλληλα, μίλησε για τη δημοφιλή σειρά «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1, όπου υποδύεται τον Θωμά Κυπραίο.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για την περιπέτειά του κατά τη διάρκεια

ενός ταξιδιού του στη Γουατεμάλα.

«Υπάρχουν μερικές παράξενες ιστορίες στα ταξίδια που έχω κάνει που δε λέγονται. Έχω περάσει μια ασθένεια στη Γουατεμάλα. Ζουσα επτά μέρες σε ένα χωριό στον Ειρηνικό Ωκεανό. Εμένα με μια γιαγιά που είχε τα επτά εγγόνια της σε μια παράγκα. Δεν ήταν σπίτι. Όλη τη μέρα παίζαμε με τα παιδιά και βγάζαμε κοχύλια στην παραλία.

Αρρώστησα, έπαθα μια ασθένεια. Κιτρίνισα και ήμουν Άγγλος ασθενής για τρεις μέρες. Είχα πάει με παρέα. Δεν είχα κάνει εμβόλιο. Μια φορά έχω κάνει εμβόλιο πριν πάω με την κόρη μου στην Κένυα, πριν από οκτώ χρόνια. Η κόρη μου ήταν δύο χρονών τότε», αποκάλυψε.

Ερωτηθείς για τις «Άγριες Μέλισσες», είπε: «Από πέρσι που συμφωνήσαμε για τη δουλειά, δεν ξέραμε εάν θα πάει δεύτερη χρονιά, είχαμε συμφωνήσει να κάνω 140 επεισόδια και ούτως ή άλλως είχα κανονίσει να κάνω παράσταση στην Επίδαυρο το καλοκαίρι και να ακολουθήσει περιοδεία με τον Προμηθέα Δεσμώτη. Πράγμα το οποίο ακυρώθηκε με τον κορονοϊό όπως και όλα έχουν πάει πίσω.

Πρέπει να συνεχίσουμε, οι συμφωνίες είναι συμφωνίες και τις κάνουν οι άνθρωποι. Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να συνεχίσω στις ‘’Άγριες Μέλισσες’’».

«Έχει να κάνει με το πως η σεναριογράφος θα το οδηγήσει. Ο Κυπραίος είναι ένας χαρακτήρας που έχει παιδέψει και την Μελίνα και εμένα, δεν είναι εύκολο να ‘’κουβαλήσεις’’ έναν τέτοιο χαρακτήρα», εξήγησε.

Εν τω μεταξύ, ο Γιάννης Στάνκογλου αποκάλυψε πως έχει δουλέψει για το Bollywood σε μια ταινία που γυρίστηκε στη Μύκονο, όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τον ρώτησε εάν έχει δουλέψει στο εξωτερικό.

Επιπλέον, είπε πως έχει κάνει και μια αγγλική ταινία μεσαίου μήκους, καθώς και μια αμερικάνικη.

Keywords
Τυχαία Θέματα