MasterChef: Απόψε ο μεγάλος τελικός - Τα λάθη του Σταυρή και η ατάκα του Βαρθαλίτη

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης και ο Σταυρής Γεωργίου, είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν το έπαθλο των 50.000 ευρώ στον αποψινό μεγάλο τελικό του MasterChef 4.  

Ο νικητής του φετινού MasterChef θα προκύψει από τον αποψινό μεγάλο τελικό του δημοφιλούς ριάλιτι μαγειρικής, ο οποίος θα μεταδοθεί στις 21:00 από την τηλεόραση του Star.

Οι fans του 4ου κύκλου του επιτυχημένου παιχνιδιού, θα είναι συντονισμένοι στις μικρές οθόνες τους, προκειμένου να δουν ποιος από τους δύο φιναλίστ θα υπερισχύσει. Ο Σταύρος Βαρθαλίτης και ο Σταυρής

Γεωργίου, είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν το έπαθλο των 50.000 ευρώ, μα κυρίως την αναγνωρισιμότητα που προσδίδει η πρώτη θέση του MasterChef, εν όψει της συνέχισης της επαγγελματικής τους καριέρας.

Στον χθεσινό πρώτο τελικό, οι δυο μονομάχοι μπήκαν ξανά στην κουζίνα του διαγωνισμού, με τον Σταυρή Γεωργίου να κάνει δύο λάθη.

«Ζέσταινα το μαχαίρι πάνω στη φωτιά να κόψω το παστέλι αφού είχε σπάσει λίγο για να το κάνω μισοφέγγαρο. Εκεί παίρνω και το μαχαίρι, καίγομαι και από μισοφέγγαρο το κάνω ένα ορθογώνιο κομμάτι. Στην τελική ίσως και να ήταν και πάρα πολλή ποσότητα από το παστέλι και τώρα να είναι λίγο πιο ισορροπημένο», είπε για το πρώτο του, ενώ αμέσως μετά, είχε άλλη μια ατυχία - κατά το στήσιμο του πιάτου.

«Το σιφόν δεν βγήκε, αλλά η υφή ήταν μια χαρά. Ήταν αυτή που ήθελα από την αρχή. Δεν το σκέφτηκα ότι θα έπηζε πάρα πολύ. Θα μπορούσα να το είχα σε ένα ζεστό μπεν μαρί για να βγει πιο όμορφο αλλά μπορεί και να έτρεχε πιο πολύ στο πιάτο. Σπάστηκα εκείνη την ώρα γιατί ήταν το τελευταίο λεπτό», είπε.

{https://youtu.be/qAdeXhx6HII}

Σημειώνεται, δε, πως τα spoilers που έλεγαν ότι ο Σταύρος Βαρθαλίτης και ο Σταυρής Γεωργίου θα είναι οι φιναλίστ του παιχνιδιού, επαληθεύτηκαν.

Απομένει, λοιπόν, να δούμε εάν θα επαληθευτούν και για τον μεγάλο νικητή. Υπενθυμίζουμε πως τα spoilers, με εξέχον της Φαίης Σκορδά στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, έχουν «δείξει» τον Σταύρο Βαρθαλίτη.

Εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, ο τελικός θα πραγματοποιηθεί δίχως κοινό και χωρίς τους παίκτες που αποχώρησαν, όπως γινόταν μέχρι τώρα.  

{https://youtu.be/RvBKmrPwUSU}

Βαρθαλίτης: Τα... Datsun και οι μπαλοθιές στα Λιόσια 

Εν τω μεταξύ, ο Σταύρος Βαρθαλίτης σκόρπισε άφθονο γέλιο κατά τη διάρκεια του πρώτου τελικού, ρίχνοντας τις γνωστές ατάκες του, ειδικά για τα αγαπημένα του… Λιόσια.

«Είναι άλλο το αίσθημα. Είναι βαρύ. Πλατεία Ηρώων, στα Άνω Λιόσια. σηκώνουμε φέτος το ‘’μι’’ του MasterChef σαν τρελοί. Και έρχονται τα Datsun… μπαλοθιές. Θα το ζήσουμε στα άκρα».

Δείτε το:

{https://youtu.be/QLRJuTzT6lE}

Γεωργίου: Ο χαρακτήρας του, τα κυπριακά και οι υπότιτλοι

Αφιέρωμα στον έτερο φιναλίστ του MasterChef, Σταυρή Γεωργίου, δημοσίευσαν στο YouTube οι διοργανωτές του διαγωνισμού.

Δείτε το:

{https://youtu.be/qAdeXhx6HII}

Keywords
Τυχαία Θέματα