Αλίκη Κατσαβού για τον θάνατο του Κώστα Βουτσά: «Εκείνη την τελευταία μέρα το ήξερα...»

«Έβλεπα πως η κουρτίνα έπεφτε. Άλλο που δεν ήθελα να το δεχτώ...», δήλωσε στην Ελεονώρα Μελέτη η σύντροφος του Κώστα Βουτσά, Αλίκη Κατσαβού

Η Ελεονώρα Μελέτη φιλοξένησε στην εκπομπή του Alpha, «Μεσάνυχτα», τη χήρα του αξέχαστου Κώστα Βουτσά,

Αλίκη Κατσαβού.

Η σύντροφος του θρύλου του ελληνικού κινηματογράφου, μίλησε με συγκίνηση για τις τελευταίες στιγμές του σπουδαίου ηθοποιού, τονίζοντας πως η ίδια γνώριζε πως έρχεται το τέλος.

«Ο Κώστας ήταν ο ορισμός της ζωής. Ξύπναγε με το ίδιο κέφι κάθε μέρα. Την τελευταία φορά που μπήκε στο νοσοκομείο ήθελε να φύγει. Όταν μπόρεσε να κουνήσει τα χείλη του, το πρώτο πράγμα που είπε ‘’θέλω να βγω γρήγορα έξω’’», σημείωσε και προσέθεσε:

«Αυτή ήταν η λαχτάρα του. Να ζήσει. Είναι παράδειγμα για όλους τους ανθρώπους ο Κώστας. Ακόμη και εκεί στην πιο δύσκολη στιγμή που οι γιατροί μάς έλεγαν πως οι πιθανότητες είναι εναντίον μας. Ο  Κώστας ήταν παράδειγμα για όλους μας».

«Ένιωθα πως ‘’είναι ο Κώστας και θα βγει’’. Γιατί ο Κώστας δεν μπορούσε να πεθάνει. Ήταν ο Κώστας. Ενημερώθηκα πως έφυγε ξημερώματα από τη Νικόλ», συνέχισε.

«Εκείνη την ημέρα το ήξερα. Το ένστικτο μαζί με τα λόγια των γιατρών. Ήξερα πως ήταν η τελευταία μέρα. Έβλεπα πως η κουρτίνα έπεφτε. Άλλο που δεν ήθελα να το δεχτώ. Εκείνη την τελευταία μέρα το ήξερα», συμπλήρωσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα