Θέματα μαθηματικών 2020: Κλιμακούμενης δυσκολίας για καλά προετοιμασμένους μαθητές

Τα θέματα των μαθηματικών στις Πανελλήνιες 2020 κρίνονται κλιμακούμενης δυσκολίας. Δείτε τα θέματα και τον πρώτο σχολιασμό.

Ως κλιμακούμενης δυσκολίας κρίνονται τα θέματα μαθηματικών 2020 στις Πανελλήνιες εξετάσεις.

«Τα σημερινά θέματα

των Μαθηματικών Προσανατολισμού ειναι κλιμακούμενης δυσκολίας για καλά προετοιμασμένους μαθητές, που έχουν κατανοήσεις πλήρως τη θεωρία και έχουν δουλέψει πολύ στις ασκήσεις», αναφέρουν από τον ΡΟΜΒΟ.

Δείτε εδώ τα θέματα

Οι πανελλήνιες ξεκίνησαν τη Δευτέρα, με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας, όπου τα θέματα που έπεσαν κρίθηκαν ως «δύσκολα και απαιτητικά».

Το iEidiseis.gr σε συνεργασία με τον εκπαιδευτικό οργανισμό ΡΟΜΒΟΣ σας ενημερώνει έγκαιρα για όλα τα θέματα και τις απαντήσεις των Πανελληνίων 2020.Την Παρασκευή 19/6, οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στη Βιολογία (Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Υγείας) και στην Κοινωνιολογία (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών).

Ακολουθούν, την επόμενη εβδομάδα, η εξέταση στη Φυσική στις 22/6 (Ομάδες Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας) και στις 24/6 στην Ιστορία και την Πληροφορική, των Ομάδων Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής αντίστοιχα.

Το iEidiseis.gr σε συνεργασία με τον εκπαιδευτικό οργανισμό ΡΟΜΒΟΣ σας ενημερώνει έγκαιρα για όλα τα θέματα και τις απαντήσεις των Πανελληνίων 2020.

 

 

Keywords
Τυχαία Θέματα