Formula 1: Ο Χάμιλτον επιθυμεί ανανέωση συμβολαίου με την Mercedes

Ο Λιούις Χάμιλτον κάνει προσπάθειες προκειμένου να σφραγίσει ένα νέο συμβόλαιο με τη Mercedes πριν από το καλοκαιρινό διάλειμμα της Formula 1.

Συζητήσεις για μία ακόμη επέκταση του συμβολαίου του με τη Mercedes κάνει ο Λιούις Χάμιλτον, με τον αρχηγό της ομάδας Τότο Βολφ να τονίζει την σημαντικότητα της

παρουσίας του Βρετανού πιλότου στην ομάδα.

Η συνεργασία των δύο έχει αποφέρει 7 συνεχόμενα πρωταθλήματα κατασκευαστών στην ομάδα και 6 παγκόσμια πρωταθλήματα οδηγών στον Χάμιλτον, έχοντας μπει στο… πάνθεον του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής είπε:

«Έχουμε ακόμα 19 αγώνες μπροστά μας, αλλά θα ήταν σπουδαίο να φτάναμε σε ένα σημείο πριν το καλοκαιρινό διάλειμμα, ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε τις διακοπές μας έχοντας μια ξεκάθαρη εικόνα για το μέλλον.

Νομίζω ότι πρέπει να είμαστε λογικοί. Φυσικά δεν χρειάζεται να βιαστούμε για κάτι, αλλά πρέπει να είμαστε λογικοί και να αρχίσουμε τις συζητήσεις. Είναι πολύ περίπλοκες. Ποτέ δεν είναι τόσο εύκολη η διαδικασία και ελπίζω σύντομα να ξεκινήσουμε, με την προϋπόθεση βέβαια ότι δεν θα μπλέκεται με την κανονική δουλειά μας».

Η Γερμανική ομάδα είναι θετική στην ανανέωση του συμβολαίου του Λιούις, ενώ κάνει σκέψεις για την αντικατάσταση του Μπότας με τον Άγγλο πιλότο της Γουόλιαμς, Τζορτζ Ράσελ.

ΧΑΜΙΛΤΟΝFORMULA 1ΑΝΑΝΕΩΣΗΣΥΜΒΟΛΑΙΟ
Keywords
Τυχαία Θέματα