Αντετοκούνμπο: «Πρέπει να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι, κανείς δεν θα μας χαριστεί» (vid)

09:54 3/11/2019 - Πηγή: To10.gr

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στις δηλώσεις του μετά τη νίκη επί των Ράπτορς στάθηκε στις δυσκολίες που θα έχει η φετινή σεζόν για τους Μπακς λόγω της περσινής τους πορείας, στην απουσία του Λέοναρντ από την ομάδα του Τορόντο αλλά και στον μικρό Ντέιον που τον επισκέφθηκε πριν το παιχνίδι και του αφιέρωσε τη νίκη.

Αναλυτικά:

«Ήρθα να με δει, μου είπε πως είμαι ο αγαπημένος του παίκτης. Παίζω για άλλους ανθρώπους στο ματς, αλλά σήμερα πήρα τη νίκη και για αυτόν. Έπαιξα σκληρά για να βοηθήσω την ομάδα μου. Είμαι χαρούμενος, όπως και ο Ντέιον. Πριν ξεκινήσει το ματς του είπα

πως θα νικήσουμε. Οι παίκτες των Ράπτορς συνεχίζουν να παίζουν εκπληκτικά. Ο Σιάκαμ, ο Λάουρι. Ήταν η ομάδα που μας απέκλεισε από τους τελικούς και έπρεπε να παίξουμε πιο σκληρά. Δεν έχουν πλέον τον Καουάι, ένα από τους κορυφαίους παίκτες της λίγκας. Ένας από τους δυσκολότερους να μαρκάρεις. Όμως υπάρχουν άλλοι παίκτες που έχουν μείνει πίσω.

Έπρεπε να βγούμε έξω και να τελειώσουμε τη δουλειά. Κάναμε καλό ματς. Πρέπει να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι και δεν μπορούμε να χαλαρώνουμε κατά τη διάρκεια του ματς. Πέρυσι πήραμε 6ο ματς, φέτος θα είναι δύσκολο. Οι αντίπαλοι μας κυνηγούν. Κανείς δεν θα μας χαριστεί. Δεν έχει σημασία ότι φτάσαμε στους τελικούς της Ανατολής πέρυσι και που πετύχαμε 60 νίκες. Κανείς δεν θα μας χαρίσει τόσες νίκες ξανά».

"When I play, I play for other people. He was one of them…thank god we got the win! He was happy, I was happy and Coach was happy too!"@Giannis_An34 on his pregame promise to Deyon from @MakeAWishWI: pic.twitter.com/bQglG6iEdW

— Milwaukee Bucks (@Bucks) November 3, 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα